Jump to content

Thijs Boontjes vaste sidekick bij Sanders Vriendenteam op NPO 3FM


de redactie

105 views

Thijs Boontjes wordt de vaste sidekick bij het BNNVARA-ochtendprogramma Sanders Vriendenteam op NPO 3FM. De muzikant van 'Thijs Boontjes Dans- en Showorkest' laat zich door Sander omscholen tot radiomaker. Thijs is sinds de start van Sanders Vriendenteam een graag geziene gast van de ochtendshow. Met zijn band maakte hij in de 3FM-livebox een festivalcover van Lionel Richie's All Night Long. 'Deze Nacht' werd een hit en de vriendschap tussen Thijs en Sander was een feit. Sinds mei 2020 is hij elke donderdag te horen in de ochtendshow. De afgelopen week doorstond hij met glans zijn proeftijd, waarin hij onder andere door de luisteraars aan vele kritische vragen werd onderworpen. Sanders Vriendenteam is elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur te horen bij BNNVARA op 3FM.


Sander: "Vanaf de eerste keer dat Thijs op donderdag in het Vriendenteam te horen was, krijg ik al de vraag of hij niet voor altijd kan blijven. Want als hij de studio binnen stapt, dat herkennen de mensen die hem hebben zien optreden vast, is het meteen gezellig. Thijs is een vriend die heel veel sfeer meebrengt, maatschappelijk betrokken is en ons elke dag het gevoel geeft alsof het bijna weekend is."


Thijs: "'Radio-sidekick worden stond niet op de planning voor 2020, maar vanaf het eerste moment in de studio voelde ik me thuis in het Vriendenteam. Het verschil tussen op een podium staan en achter een radiomicrofoon zitten, lijkt groter dan het is. Net als bij mijn eigen shows vind ik het op de radio belangrijk om een band op te bouwen met het publiek en de mensen een beetje wakker te houden. Ik heb de luisteraars de afgelopen week nog beter leren kennen en het lijkt me goed volk. Ik verwacht dat we een warme vriendschap op zullen bouwen en ga er alles aan doen om hen goedgehumeurd de dag in te sturen."


Over Thijs Boontjes
Thijs is artiest met zijn Dans- en Showorkest. In 2018 was zijn band de huisband van de dagelijkse talkshow 'M'. Dat jaar zat hij ook in de band van Douwe Bob en speelde hij op het Eurovisie Songfestival in Stockholm. Hij was te zien en horen op festivals als Down The Rabbit Hole, Paaspop en Zwarte Cross. In 2019 bracht hij zijn eerste album 'Geen achttien meer' uit.


Afbeelding: Sanders Vriendenteam (Bullet-Ray)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.