Spring naar bijdragen

3FM-dj's vanaf vandaag week lang in lockdown voor 3FM Serious Request: The Lifeline


de redactie

440 weergaven

Na een spannende en allesbepalende coronasneltest is zojuist op Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie de lockdown van NPO 3FM dj-duo's Sander Hoogendoorn en Sophie Hijlkema, Frank van der Lende en Eva Koreman & Rob Janssen en Wijnand Speelman begonnen. Vanaf nu tot kerstavond maken zij 24 uur per dag radio en online content voor 3FM Serious Request: The Lifeline. Zij lopen, samen met de rest van Nederland, zoveel mogelijk kilometers, om geld op te halen voor het Rode Kruis dat hulpverleners ontlast en de verspreiding van corona tegengaat.

 
3FM Serious Request: The Lifeline
Frank van der Lende & Eva Koreman, Sander Hoogendoorn & Sophie Hijlkema en Rob Janssen & Wijnand Speelman gaan van 18 t/m 24 december op Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie in lockdown voor 3FM Serious Request: The Lifeline. De drie dj-duo's maken gezamenlijk 24 uur per dag live radio en online content, maar moeten ook 24 uur per dag een loopband draaiende houden. Hiermee motiveren ze luisteraars om zelf ook in actie te komen door coronaproof mee te lopen in hun eigen omgeving en zich te laten sponsoren voor elke gelopen kilometer. Samen met de luisteraars hopen de dj's een symbolisch rondje om de wereld te lopen. Ook kunnen luisteraars tegen betaling een plaat aanvragen of rechtstreeks doneren. Dit alles met maar één doel: geld inzamelen voor het Rode Kruis, dat hulpverleners ontlast en de verspreiding van corona tegengaat in binnen- en buitenland.


Afbeelding: van links naar rechts: Sophie Hijlkema, Frank van der Lende, Rob Janssen, Wijnand Speelman, hond Alfie, Eva Koreman en Sander Hoogendoorn (foto NPO 3FM)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.