Jump to content

NPO Radio 2 presenteert: De Net Niet Top 2000


de redactie

257 views

NPO Radio 2 staat nieuwjaarsdag in het teken van songs die 'de lijst der lijsten' op de valreep niet hebben gehaald. Onder de noemer De Net Niet Top 2000 gaan de dj’s van NPO Radio 2 samen met de luisteraars op zoek naar deze nummers en de verhalen die daarbij horen.


Rob Stenders is de stuwende kracht achter De Net Niet Top 2000. “Elk jaar heb ik er wel weer een paar: fantastische liedjes waar ik vol overgave op heb gestemd, maar die de NPO Radio 2 Top 2000 toch nét niet hebben gehaald. Hoe leuk is het om op nieuwjaarsdag de hele dag te grasduinen in al die geweldige muziek die net buiten de boot is gevallen? Samen met de luisteraars, want ook op die liedjes hebben nog steeds veel mensen gestemd. We maken er een feest van, voor mij is dit de mooiste manier om het nieuwe jaar bij NPO Radio 2 te beginnen. Nét niet is nog nooit zo leuk geweest!"

 
Presentatie
Giel Beelen bijt tussen 06:00 en 09:00 uur het spits af van De Net Niet Top 2000. Daarna is Bart Arens te horen en vanaf 12:00 uur presenteert Gijs Staverman. Rob Stenders, Caroline Brouwer en Leo Blokhuis nemen de uren tot 18:00 uur voor hun rekening. Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof zijn tot 22:00 uur te horen. Tijdens de afsluitende uren, tot 24:00 uur, wisselen verschillende dj’s elkaar af.

 
De Net Niet Top 2000, NPO Radio 2, vrijdag 1 januari 2021, van 06:00 tot 24:00 uur.


Afbeelding: Rob Stenders (foto Linda Stulic/NPO Radio 2)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.