Jump to content

Meer omroepen maken overstap naar OmniPlayer


de redactie

295 views

OmniPlayer is het nieuwe jaar voortvarend begonnen. In de eerste weken van 2021 kozen drie omroepen voor het radio automatiseringsproduct van M&I Broadcast Services. MeerRadio (gemeente Haarlemmermeer), NH Gooi (Gooi en omstreken) en Omroep Venray zijn toegevoegd aan de omvangrijke lijst van omroepen die gebruik maken van OmniPlayer Radio Automation Software.

 
Ricardo Bos, Hoofd Techniek bij MeerRadio is blij met de overstap: ¨Voor MeerRadio betekent dit een grote professionaliseringsslag. Met OmniPlayer zijn wij in staat om nog betere radio te maken. Het is een aanwinst voor ons, de makers, maar zeker ook voor onze luisteraars.¨

 
OmniPlayer komt uit de schoot van M&I Broadcast Services. Peter van Klei, Director Sales & Marketing, is content over de start van 2021: ¨Met OmniPlayer hebben we een product ontworpen dat niet alleen geschikt is voor grote en middelgrote stations. Ook voor kleine(re)stations wegen continuïteit en geruisloze integratie met bestaande infrastructuren zwaar. De keuze van MeerRadio, NH Gooi en Omroep Venray laat zien dat radio maken met OmniPlayer zeker niet alleen is weggelegd voor grote, landelijke zenders.¨

 

Over OmniPlayer
OmniPlayer, onderdeel van M&I Broadcast Services, is de grootste leverancier van radio automation software in Nederland en daarbuiten. Vrijwel alle regionale en landelijke zenders in Nederland gebruiken OmniPlayer om content, nieuws en muziek uit te zenden. De software wordt daarnaast onder andere gebruikt door grote Europese mediabedrijven zoals RTL, Radio Italia, NPO, DPG Media, Elemedia en Talpa Radio.

  • Thanks 1
  • Haha 3

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
This blog entry is now closed to further comments.


  • Blog reacties×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.