Spring naar bijdragen

Chef’Special grote winnaar 3FM Awards


de redactie

661 weergaven

Vanavond zijn in TivoliVredenburg de 3FM Awards 2021 uitgereikt, waar vanwege het praktijkonderzoek van Fieldlab Evenementen duizend bezoekers bij aanwezig mochten zijn. Chef’Special is met twee 3FM Awards de grote winnaar van de avond en werd bekroond met een award voor Beste Album en Beste Groep. 3FM-dj’s Eva Koreman en Sander Hoogendoorn presenteerden de 3FM Awards.


Alle winnaars op een rij:

  • Beste Album: Chef’Special – Unfold
  • Beste Samenwerking: Snelle & Maan – Blijven Slapen
  • 3FM Talent: Froukje
  • Beste Artiest: Eefje de Visser
  • Beste Groep: Chef’Special

Eerder reikte Eva Koreman in de uitzending van Beau de 3FM Legend Award uit aan Jan Smeets: de juryprijs voor iemand die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de muziekindustrie. Smeets ontvangt de prijs voor zijn voortrekkersrol in de Nederlandse muziekscene, zijn oneindige vastberadenheid en betrokkenheid bij de organisatie van Pinkpop en zijn verbindende rol.


Licht aan het eind van de tunnel
Chef’Special en het Metropole Orkest openden de awardshow op spectaculaire wijze. Het thema van de 3FM Awards 2021 is ‘licht aan het eind van de tunnel’. Chef’Special startte de show hoopvol met het verlangen naar ‘Someone else’s love’ en naarmate de show vorderde werd het licht tijdens de show steeds feller om te eindigen met DI-RECT in de volle spotlights tijdens ‘Wild Hearts’. Tijdens de show werd er geschakeld naar andere eerder opgenomen optredens van onder anderen Krezip, Froukje en Nana Adjoa. De bezoekers van TivoliVredenburg werden daarnaast getrakteerd op live-optredens van Son Mieux en The Vices. Laatstgenoemde bracht een tribute aan Golden Earring door een eigen versie van Radar Love te spelen, ondersteund door 3FM-dj Sander Hoogendoorn op gitaar. Het licht aan het eind van de tunnel is echt bijna in zicht, dat bleek uit het bekendmaken van meerdere artiesten in de line-up van de volgende Lowlands en Pinkpop.


3FM Awards 2021
De 3FM Awards zijn publieksprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door het publiek. De awardshow vond plaats op donderdag 15 april in TivoliVredenburg. Luisteraars konden via 3fm.nl/awards de winnaars bepalen in de volgende categorieën: Beste Album, Beste Groep, Beste Artiest, Beste Samenwerking en 3FM Talent. De uitreiking van de 3FM Awards was op 15 april live te zien via het YouTube-kanaal van NPO 3FM, 3fm.nl en via alle social media-kanalen van NPO 3FM. Meer info: 3fm.nl/awards.


Afbeelding: Chef’Special (foto NPO 3FM/Ben Houtdijk)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.