Spring naar bijdragen

Marathonuitzending ‘Dag van de Financiële Vrijheid’ op New Business Radio 


de redactie

1244 weergaven

New Business Radio komt op dinsdag 1 juni met een aangepaste programmering. Vanaf 16:00 uur ‘s middags staat de programmering, in een vier uur durende marathonuitzending, geheel in het teken van ‘De Dag van de Financiële Vrijheid’.


In deze marathonuitzending wordt alles besproken over hoe je als ondernemer slim om kan gaan met geld. Hoe richt je je leven in voor optimale vrijheid? Hoe laat je geld voor je werken? En hoe kun je geld bij elkaar brengen om je dromen te verwezenlijken?


Presentator Roelof Meijer gaat vier uur lang in gesprek met verschillende studiogasten en experts. Zo zijn onder meer Cees van Lotringen (Hoofdredacteur Fondsnieuws), Edwin Adams (CEO Geld voor Elkaar) en Coenraad de Vries (One Planet Crowd) te gast in de uitzending.


Roelof Meijer: “Als iemand het over financiële vrijheid heeft, dan kan dit voor de één heel iets anders betekenen dan voor de ander. Iedereen heeft zo zijn eigen ideeën. Wat heel belangrijk is: hoe krijg je die ideeën boven tafel en wat doe je ermee? Daarom heb ik veel gasten uitgenodigd, van estate planners tot vermogensbeheerders, van financiers tot beleggers, van mannen tot vrouwen. Dit wordt financieel vuurwerk. Ik heb er zin in!” 


De speciale marathonuitzending van ‘De Dag van de Financiële Vrijheid’ is dinsdag 1 juni van 16:00 uur tot 20:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via de website van New Business Radio en de bekende podcastkanalen.


Over New Business Radio
New Business Radio is dé zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.