Spring naar bijdragen

Flo Windey zorgt vanaf maandag voor afleiding tijdens de blok


de redactie

1121 weergaven

Voor duizenden Vlaamse studenten staan de examens voor de deur. Reden genoeg voor Flo Windey (25) om vanaf maandag 31 mei vier weken lang voor de beste blokpauze te zorgen in #FokDeBlok op Studio Brussel. #FokDeBlok met Flo Windey wordt: dikke blokschijven, brakke bijlessen maar vooral ongegeneerd ontspannen. Met één doel: iedereen erdoor. En daarbij helpt telkens een van de vele gasten. Julie Vermeire, Lennart van De Mol en Elo Gabias hebben alvast bevestigd.


In 2015 ontdekt
Voor Flo is de cirkel rond: in 2015 werd ze door Sam De Bruyn ontdekt toen ze voor #FokDeBlok het Snapchat-account van Studio Brussel kaapte. Sindsdien was ze online festivalreporter en maakt ze de online reeksen Flowjob en faqda. Nu presenteert ze met #FokDeBlok haar eerste, eigen radioprogramma.


Flo Windey: "Had de blok fokken een vak geweest op school, dan was ik met de grootste onderscheiding geslaagd. Mijn blok was één grote pauze. Handig."


Joost
Niets zorgt voor zoveel afleiding als muziek, en dat moet je Joost Klein – voltijds Nederlandse rapper en inmiddels ook persoonlijke vriend van Flo – geen twee keer zeggen. Maandag releaset hij het nummer 'Fok De Blok', hét nummer dat de Vlaamse student door de blok zal helpen.


#FokJeKot 
Luisteren naar #FokDeBlok kan kwalijke gevolgen hebben. Want tijdens de laatste uitzending gaat Flo persoonlijk iemands kot fokken. Eén luisteraar wint een uitzending van #FokDeBlok. Inclusief een pak special guests.


#FokDeBlok: vanaf maandag 31 mei 2021. Telkens van maandag tot en met donderdag, van 21:00 uur tot middernacht op Studio Brussel.


Afbeelding: Flo Windey (foto Studio Brussel)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.