Spring naar bijdragen

Buena Vista Social Club met Chan Chan op de eerste plaats in de Sublime Summertime Top 500


de redactie

684 weergaven

Het Cubaanse nummer Chan Chan van de Buena Vista Social Club is volgens de luisteraars van Sublime de ultieme zomerplaat. De plaat is naar nummer 1 gestemd in de Sublime Summertime Top 500. De lijst met de meest zomerse funk, soul en jazzplaten is volgende week de hele week te horen op de radiozender.


Op nummer 2 staat Summertime van DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince, vorig jaar stond deze plaat nog op nummer 1. De top 3 wordt compleet gemaakt door Lovely Day van Bill Withers. De hoogste binnenkomer in de lijst is Leave The Door Open van Silk Sonic (Bruno Mars & Anderson .Paak). De artiesten die het vaakst in de lijst voorkomen zijn Bob Marley, Stevie Wonder en Jamiroquai. Nederlandse artiesten die in de lijst voorkomen zijn onder andere Alain Clark, Sabrina Starke, Caro Emerald en Kraak & Smaak.


Angelique Houtveen, dj bij Sublime: “Bij de eerste klanken van Chan Chan voel ik mijn schouders ontspannen en gaat de zon schijnen. Buena Vista Social Club is nog steeds een favoriet onder jong en oud, de perfecte nummer één voor deze heerlijke zomerlijst.”


Volgende week hoor je de Sublime Summertime Top 500 elke dag tussen 09:00 en 17:00 uur. Van di t/m do zijn er live Sublime Summertime Sessions te horen in de middagshow van Angelique Houtveen op Sublime met Michelle David & The True-tones, Ntjam Rosie, The Cool Quest en Kris Berry. Je kunt tijdens de middagshow live meekijken via sublime.nl

 

 

 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.