Spring naar bijdragen

Radio-dj Eddy Keur presenteert nieuw NPO Radio 2-programma voor PowNed


de redactie

1095 weergaven

Radio-dj Eddy Keur gaat op NPO Radio 2 aan de slag voor omroep PowNed. Met ingang van oktober presenteert Keur iedere vrijdagnacht het programma ‘Eddy’s Nachtwacht’, een programma over liefde, relaties en seksualiteit en een knipoog naar de radioklassieker van weleer. 


Eddy Keur is verheugd met zijn nieuwe avontuur voor PowNed op NPO Radio 2: “In de periode dat ik als invaller van Ruud de Wild zijn middagshow presenteerde ben ik door veel partijen benaderd. Ik wilde echter graag bij de NPO blijven, omdat ik het een heel warm bad vind. PowNed was een van de eerste die aanklopte en het klikte meteen. Een jonge enthousiaste club die net als ik ervan houd om te schuren en brutaal durft te zijn. Ik ben KRO-NCRV dankbaar voor de geweldige kans die ze mij heeft gegeven en kijk uit naar de samenwerking met PowNed.” 


Zijn nieuwe programma ‘Eddy’s Nachtwacht’ – elke vrijdagnacht te beluisteren tussen 00:00 en 02:00 uur – wordt hét liefdes, relatie- en seksualiteit-programma van Nederland, aldus Keur, die de luisteraar meer wil bieden dan alleen een leuk radioprogramma in de nacht. “We gaan mensen bij elkaar brengen die een relatie of one night stand zoeken, hulp bieden bij relatieproblemen en mensen elkaar de liefde laten verklaren. Een programma met een groot hart, met intieme en prikkelende gesprekken, humor en de mooiste muziek.” 


Over Eddy Keur
Eddy Keur (1958) maakt in 1979 zijn debuut op de radio onder het pseudoniem Sebastiaan Peters op Radio Caroline. Sindsdien is hij uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlandse radiolandschap. Van 2014 tot 2015 presenteerde hij samen met Edwin Noorlander ‘De Show Zonder Naam’ op Radio 538. Van 2017 tot 2021 presenteerde hij het programma ‘Keur in de middag’ op NH Radio. Sinds maart van dit jaar verving hij Ruud de Wild in ‘De Wild in De Middag’ op NPO Radio 2. Ook werkte hij als tv-presentator voor onder andere RTL 4, RTL 5 en SBS 6.


Afbeelding: Eddy Keur (foto PowNed / Nick van Ormondt)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.