Spring naar bijdragen

Jurgen van den Berg presenteert nieuw NPO Radio 1- programma Villa VdB bij MAX 


de redactie

471 weergaven

MAX komt in januari met een nieuw middagprogramma van maandag t/m donderdag op NPO Radio 1. Het programma Villa VdB, dat tussen 14:00 uur en 15:30 uur wordt uitgezonden, wordt gepresenteerd door de nieuwe MAX-presentator Jurgen van den Berg, geflankeerd door Sophie Verhoeven.

 

Jurgen van den Berg: "Ik heb ongelooflijk veel zin om dit nieuwe radio-avontuur aan te gaan. Ik moest de afgelopen tijd vaak terugdenken aan de jaren 80 film Cocoon van regisseur Ron Howard. Echt zo'n feelgoodfilm, waarbij een groep senioren een enorme energie-boost krijgt nadat ze 's nachts stiekem baantjes zijn gaan trekken in een zwembad in de buurt. Vergelijkbare energie heb ik gekregen uit de gesprekken met MAX. En ik heb helemaal een goed gevoel omdat m'n huidige collega Sophie Verhoeven meeverhuist naar Villa VdB en voor- en achter de schermen een belangrijke rol gaat vervullen. Ze wordt daarmee straks de op één-na-belangrijkste vrouw in m'n leven."


MAX-directeur Jan Slagter: “Met Jurgen hebben we een geweldige radiopresentator binnen gehaald. Iemand die vol op het nieuws zit, maar ook tussendoor voldoende luchtigheid biedt. Ik ben enorm trots dat we hem welkom mogen heten bij MAX.”


Met de nieuwe middagshow krijgt MAX extra uren op NPO Radio 1. Naast Nachtzuster in de zaterdagnacht, Nieuwsweekend op zaterdagochtend en De Perstribune op zondagmiddag, is MAX vanaf januari ook doordeweeks te horen op deze zender.


Afbeelding: Jurgen van den Berg en Jan Slagter (foto MAX)

  • Vind ik leuk 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.