Spring naar bijdragen

Nieuwe nummer 1 in de Sublime Top 1000


de redactie

766 weergaven

De stembussen zijn gesloten en de Sublime Top 1000, de enige hitlijst met de 1000 allerbeste funk, soul & Jazz-platen ooit gemaakt, is samengesteld. Otis Redding met (Sittin’ on) The Dock Of The Bay bezet de nummer 1-positie. Otis Redding stoot Marvin Gaye, die de afgelopen twee jaar op nummer 1 stond, van de troon. Amy Winehouse is met Back to Black als runner up gekozen. Marvin Gaye met What’s Going On is terug te vinden op nummer 3. De gehele lijst wordt vanaf vandaag tot en met vrijdag 12 november uitgezonden door Sublime. 


De opening van de Sublime Top 1000 is was vanochtend voorbehouden aan ochtend-dj Jaap Brienen. Hij startte zijn uitzending om 09.00 uur met nummer 1000: King Curtis met Memphis Soul Stew. Vervolgens wordt tot en met 11 november toegewerkt naar de top 100 van de lijst, die vanwege de vijfde editie in omvang is verdubbeld. Op de finaledag, vrijdag 12 november, is Jaap Brienen te horen en te zien via Ziggo TV kanaal 13, tussen 07.00 en 10.00 uur. Tussen 10.00 en 14.00 uur is Jan-Paul Grootentraast de dj van dienst, terwijl Angelique Houtveen de laatste drie uur voor haar rekening neemt. Zij ontvangt daarbij speciale gasten Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Pete Philly.

 
Afterparty
Francis Broekhuijsen verzorgt de inmiddels traditionele afterparty na het draaien van de nummer 1. Luisteraars van Sublime (FM, DAB+, online, sublime app) en kijkers van Ziggo TV kanaal 13 kunnen gedurende twee uur nummers, die niet in de Sublime Top 1000 terecht zijn gekomen, aanvragen.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.