Spring naar bijdragen

PowNed breidt radio-uren uit op NPO 3FM met nieuwe weekendshows 


de redactie

1134 weergaven

PowNed breidt begin volgend jaar het aantal radio-uren uit met nieuwe programma’s op 3FM. Met ingang van 15 januari verwelkomt de omroep radio-dj Thomas Hekker op de jongerenzender. Op zaterdag en zondag presenteert Hekker tussen 06:00 en 09:00 uur een nieuwe, gezellige ochtendshow. Jamie Reuter, die eerder dit jaar voor PowNed aan de slag ging op de zender, presenteert vanaf 15 januari elke zaterdag- en zondagnacht tussen 00:00 en 02:00 uur een nieuwe nachtshow.
 
Thomas Hekker, die regelmatig inviel voor o.a. Giel Beelen, Jeroen van Inkel en PowNed radio-dj Rick van Velthuysen op NPO Radio 2, kijkt uit naar zijn programma op 3FM. Thomas: “Ik word in de weekenden je ochtendvriend, met veel lekkere muziektracks, gesprekken met luisteraars en de laatste nieuwsupdates. Ik kijk er enorm naar uit om dit nieuwe avontuur namens PowNed op 3FM aan te gaan.” 
 
3FM radio-dj Jamie Reuter – nu iedere dinsdag- en woensdagochtend te beluisteren tussen 02:00 en 04:00 uur – presenteert straks een nieuwe nachtshow in het weekend. Jamie: “Het wordt een energiek programma met de grote 3FM-hits, alternative dancetracks, populaire kroeghits en requests van luisteraars, voor de luisteraars die onderweg zijn naar een feest of net klaar zijn met stappen en thuis hun speakers nog even op vol volume willen zetten. Met mij word je weekend altijd een feestje!” 
 
Hoofd Radio voor PowNed Florent Luyckx is verheugd met de vernieuwde programmering op 3FM: “Met deze nieuwe programma’s is PowNed weer onderdeel van 3FM, met twee zeer talentvolle radio-dj’s. Een mooie kickstart van 2022.”


Afbeelding: Jamie Reuter (foto Powned /  Wessel de Groot)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.