Jump to content

Studio Brussel versterkt digitaal aanbod met nieuwe muziekstream Vuurland


de redactie

637 views

Studio Brussel lanceert vandaag een gloednieuwe digitale muziekstream: Vuurland, met non-stop rustige muziek. De zender versterkt zo zijn digitaal aanbod met een vijfde muziekstream. Vuurland is ideaal om het rustig aan te doen. Zachtjes op de achtergrond tijdens het thuiswerken of luid op de voorgrond (in je hoofdtelefoon) om te verdwalen tussen warme (Vuurland-)platen. Van Bon Iver en Big Thief over Michael Kiwanuka tot Feist en Ben Howard.


Vuurland is al langer een programma op Studio Brussel. Sinds februari 2019 zorgt Joris Brys elke week voor de perfecte soundtrack bij je zondagmiddag.


Joris Brys: "Je kan de digitale muziekstream Vuurland opzetten wanneer je het rustig aan wil, maar ik zou hem 24/7 laten aan staan. Je hoort er exact dezelfde muziek die ik al bijna 3 jaar in het radioprogramma Vuurland draai op Studio Brussel. Zalig warme, rustige en melancholische platen. Ideaal voor op zondag, maar vanaf nu kan je op eender welk moment van de week rustig aan doen in Vuurland!"


Vuurland vervolledigt het streamingaanbod van de muziekzender waar ook De Tijdloze, Bruut, Hooray en Untz al deel van uitmaken.


Iedereen kan 24/7 van Vuurland genieten via stubru.be of de app van Studio Brussel.


Afbeelding: Joris Brys (foto Studio Brussel)

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...