Jump to content

KRO-NCRV en De Staat van Stasse presenteren een nieuwe editie van het 'Festival van het gebroken hart'


de redactie

268 views

Viel jouw Valentijnsdag dit jaar vies tegen? Zat je alleen thuis met een gebroken hart op de bank en voelde je je belabberd? Geen paniek, want na een jaar afwezigheid keert het Festival van het gebroken hart terug! Een festival van KRO-NCRV zowel fysiek als op NPO Radio 2 waar luisteraars samen met Stefan Stasse op donderdag 10 maart alsnog samen het gebroken hart vieren.


KRO-NCRV presenteert dit unieke evenement op donderdag 10 maart 2022 vanuit het stralende Zonnehuis in Amsterdam. Met elkaar omarmen we jouw liefdesverdriet tijdens dit live spektakel en waarschijnlijk weer jouw eerste festival, gepresenteerd door de winnaar van de Marconi Oeuvre Award, Stefan Stasse (De Staat van Stasse). Ook radio-dj Emmely de Wilt is onderdeel van de show. Natuurlijk kan je als luisteraar ook via de radio meegenieten.


Samen de liefde vieren
Liefdesverdriet is nog nooit zo mooi geweest en wie weet biedt deze dag jou misschien een beetje troost. We zijn ten slotte met elkaar. Met hartverscheurende muziek, cabaret, toevallige ontmoetingen en harde smart proberen we samen die draaikolk van liefdesverdriet te omarmen


De line-up van het Festival van het gebroken hart wordt in de komende weken bekend gemaakt. Kaarten voor dit evenement zijn alleen te winnen tijdens het radioprogramma De Staat van Stasse van KRO-NCRV op NPO Radio 2. Te beluisteren van maandag tot en met donderdag van 20:00 tot 22:00 uur.


Festival van het gebroken hart, donderdag 10 maart van 19:30 t/m 22:30 uur live vanuit het Zonnehuis in Amsterdam en op NPO Radio 2 in het programma Wout2Day en de Staat van Stasse. De uitzending is ook live te bekijken op de NPO Radio 2 site.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...