Jump to content

De Radiofabriek opent livestream videostudio op het Media Park


de redactie

597 views

Het Hilversumse mediabedrijf De Radiofabriek heeft op het Media Park in Hilversum een derde studio geopend. Naast online radio- en podcast faciliteiten biedt De Radiofabriek nu ook faciliteiten voor video livestreaming.


De Radiofabriek speelt hiermee in op de ontwikkeling dat radio- en podcastmakers steeds vaker een camera laten meedraaien tijdens hun opname of liveshow. 


Lars Schotanus, directeur De Radiofabriek: “We merken dat audio en video steeds meer naar elkaar toegroeien. Zo wordt YouTube, opvallend genoeg, al veel gebruikt om podcast te ‘luisteren’. Omgekeerd zien we ook al videoshows, die het audio van hun opnames als podcast aanbieden. Hier spelen we met deze nieuwe multifunctionele streaming studio op in!”


Naast podcast met beeld, of vodcast, kan de studio op het Media Park ook worden ingezet voor interactieve webinars, talkshows, tv-opnames of online events.


De Radiofabriek
De Radiofabriek is hét productiehuis voor online radio en podcast. Vanaf het Media Park in Hilversum verzorgt het bedrijf complete audioproducties en helpt bedrijven en organisaties zo goed mogelijk hun verhaal te vertellen.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...