Jump to content

Zomerse en foute vibes in videoclip van ‘Enamorada’ door Belle Perez, Dorothee Vegas & Like Maarten


de redactie

288 views

 


Dorothee Vegas & Like Maarten, ook bekend als Q-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe, staken de hit ‘Enamorada’ van Belle Perez in een nieuw jasje met een vette en zomerse beat. Bij die Foute remix hoort nu ook een bijpassende Foute videoclip, die met zijn zomerse vibes de temperatuur tijdens deze warme dagen nog wat doet stijgen. Maarten & Dorothee losten de clip zonet tijdens hun ochtendshow en brachten de Q-luisteraars in Foute sferen.
 

Met de lancering van de Foute videoclip openden Maarten & Dorothee ook de stembussen voor de Foute 728. Vanaf vrijdag 17 juni tot en met vrijdag 24 juni 17u30 kunnen Q-luisteraars massaal op hun favoriete Foute nummers stemmen via de Q-app of Qmusic.be. Hoe hoog stemmen ze Belle Perez in de Foutste lijst van het land? Wordt ‘On and On’ van X-session dit jaar opnieuw verkozen tot de allerbeste Foute plaat? Of ligt Willy Sommers met ‘Laat de zon in je hart’ op de loer om de nieuwe numero uno te worden? Vanaf maandag 27 juni kunnen de Q-luisteraars iedere dag tussen 6u00 en 19u00 losgehen op de leukste Foute muziek tijdens de Foute 728. Op vrijdag 1 juli wordt, tijdens de grote apotheose van de lijst van 06:00 tot 18:00 uur, bekend gemaakt welk Fout nummer nu écht het beste aller tijden is. 
 

Nadien, tussen 18:00 en 21:00 uur, neemt Q-dj Vincent Fierens de Q-luisteraars mee richting De Foute Party, in een volledig uitverkocht Sportpaleis. Daar mogen de feestvierder zich verwachten aan live acts van Mart Hoogkamer, De Kreuners, X-Session, 2 Fabiola, Jebroer, K3 en Dorothee Vegas & Like Maarten. En Qmusic heeft nog een aantal verrassingen voor de meer dan 15.500 feestvierders in petto…
 

Party people die er niet bij kunnen zijn, stemmen de radio af op Qmusic om de sfeer van de Foute Party op te snuiven en vanop afstand mee te feesten. Live meekijken via de Q-app, Qmusic.be of kanaal 39 op tv kan natuurlijk ook. 


Bekijk hier de videoclip van Belle Perez, Dorothee Vegas & Like Maarten - Enamorada (Remix):

 

 

 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.