Spring naar bijdragen

Indierockband Personal Trainer uitgeroepen tot NPO 3FM Talent


de redactie

481 weergaven

Personal Trainer is uitgeroepen tot nieuw 3FM Talent van 2022. Dat hebben Mark van der Molen en Mai Verbij zojuist bekendgemaakt in de ochtendshow. Acts die tot 3FM Talent worden benoemd staan op het punt van doorbreken en kunnen rekenen op uitgebreide support van de radiozender. Eerder waren dat Kensington en Chef’Special en S10, momenteel maken MEAU, KUZKO, Elephant en MAXINE deel uit van het traject dat 3FM in het leven heeft geroepen om de meest veelbelovende nieuwe Nederlandse artiesten allround te steunen. Zo is de muziek van Personal Trainer de komende tijd veelvuldig te horen op 3FM, komen ze langs in de studio voor live-optredens en is zijn ze te vinden op de online- en social kanalen van 3FM.

 
De bandleden van Personal Trainer zijn geen onbekenden in de muziekscene. Zo kennen we frontman Willem Smit van Canshaker Pi en Casper van der Lans van Pip Blom. De Amsterdamse indierockers hebben met Personal Trainer een zeer eigen 90’s-geinspireerde sound ontwikkeld. Met hun levendige optredens en energieke sound was de band op diverse podia te vinden. Dit jaar stonden ze op Eurosonic Noorderslag, waarna ze het clubcircuit en festivalseizoen indoken. Zo stond Personal Trainer eerder op Into the Great Wide Open, Eurosonic/Noorderslag, Best Kept Secret, Welcome To The Village en Down The Rabbit Hole. Ondertussen brengen ze sterke songs uit als ‘Rug Busters’, die al in de 3FM playlist werd opgenomen. Hun eerdere track ‘The Lazer’ poetsten ze op tot nieuwe single en dat laat de stappen horen die ze de afgelopen tijd gemaakt hebben. Er staat veel moois op de planning in het najaar voor Personal Trainer, 3FM gaat ze hierbij volgen met extra veel aandacht als 3FM Talent.


Roosmarijn Reijmer, Music Director 3FM: “We besteden bij 3FM onvermoeibaar veel aandacht aan alle lagen van muzikaal talent uit Nederland. Dat doen de dj’s in hun programma’s en als zender supporten we deze acts door ze al in een vroeg stadium op de playlist te zetten. 3FM Talent is daarna een serieuze volgende stap, waarbij we langere tijd luisteraars op radio en via de online kanalen van 3FM kennis laten maken met Nederlandse acts die op het punt staan om door te breken. Naast momenteel MEAU, Elephant, KUZKO en MAXINE, is indierockband Personal Trainer het volgende 3FM Talent. Ze zijn uitzonderlijk met hun sterke hooky rocktracks en bewijzen ook op steeds meer plekken in binnen- en buitenland uitstekende liveshows neer te zetten voor een snelgroeiend publiek.”

 
Over 3FM Talent
3FM Talent richt zich op niet te missen up-and-coming acts uit Nederland. Ze hebben al meters gemaakt en staan op het punt voor een groter publiek door te breken. 3FM helpt 3FM Talent-acts door ze langere tijd op allerlei manieren op de voet te volgen. Zo wordt hun muziek gedraaid op 3FM en komen ze regelmatig langs in de 3FM-studio. Via de programma's en op de 3FM online- en social-kanalen leer je de 3FM Talent-acts nog beter kennen. Ook mogen ze niet ontbreken op evenementen als 3FM Serious Request of de 3FM Awards. Eerder dit jaar werden KUZKO, Elephant en MAXINE uitgeroepen tot 3FM Talent. Andere recente 3FM Talents zijn MEAU, Banji, Antoon, Froukje, The Vices, Remme, S10, GIAN en Goldband.


Afbeelding: Personal Trainer (foto Personal Trainer) 
 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.