Jump to content

100% NL zendt vanavond de Nick & Simon Top 25 uit


de redactie

169 views

Nick & Simon maakte vandaag na 17 jaar bekend te stoppen en dat laat hét radiostation met de beste muziek van Nederland niet zomaar voorbij gaan. Vanaf 19:00 uur presenteert 100% NL-DJ Stephan Jacobs de Nick & Simon Top 25. Luisteraars kunnen via Instagram en via de app van 100% NL stemmen op hun favoriete nummers. De 25 populairste nummers worden gedraaid. Hiernaast gaat Stephan Jacobs in gesprek met fans en geeft hij als klap op de vuurpijl twee Golden Circle tickets weg voor het afscheidsconcert in Ahoy.


Nick & Simon is één van de succesvolste muziekduo’s van Nederland. Ze hebben vele grote hits op hun naam staan, zoals "Rosanne", "Lippen op de mijne", "Pak maar m'n hand" en "Kijk omhoog". De muziek van het duo wordt breed gedragen door de luisteraars van 100% NL. Velen zijn fan het eerste uur. Het duo was vaak te gast in de studio van 100% NL en ontving maar liefst vijf 100% NL Awards, waarvan een oeuvre award voor hun hele carrière. Redenen genoeg voor het radiostation om de programmering aan te passen en Nick & Simon te eren met een speciale uitzending. 


De Nick & Simon Top 25 is vanavond van 19:00 uur tot 21:00 uur te horen op 100% NL


Afbeelding: Nick en Simon in 2013 (foto Wikipedia / Rogier Jaarsma)

1 Comment


Recommended Comments

Nick en Simon kopiëren perfect Simon & Garfunkel, hun grote voorbeeld, ook die gingen uit elkaar na dat ze op elkaar waren uitgekeken.

Heb ik nog niemand over gehoord.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...