Spring naar bijdragen

NPO 3FM start nieuwe programmering met nog meer PowNed op de zender


de redactie

541 weergaven

Vanaf deze week start de nieuwe programmering van NPO 3FM en knal je ieder weekend in met PowNed. Vanaf komende vrijdag hangt Eddy Keur in Keur in de Middag elke week met een andere 3FM-dj de slingers op. Een show vol gezelligheid tijdens de laatste uurtjes van je werkweek. Hierna draaien Jamie Reuter en Olivier Bakker de volumeknop omhoog en geven ze met De AvondVrijdagShow een kickstart aan je stapavond. Thomas Hekker blijft iedere zaterdag en zondag je ochtendvriend en Sebastiaan Ockhuysen is er ieder weekend voor je in de nachtelijke uurtjes. Lees hieronder meer over de PowNed-programma's op NPO 3FM!


Keur in de Middag, elke vrijdag tussen 16:00 en 19:00 uur
Met zijn nieuwe 3FM-show is Eddy Keur na bijna dertig jaar weer terug op het oude nest. “Het is voor mij best weird om terug te zijn bij de zender waar ik ooit begonnen ben, jaren geleden bij Radio 3. En toch voelt het gewoon als thuiskomen, een warm bad en ook een beetje spannend natuurlijk. We gaan er een feestje van maken, elke vrijdag tussen 16:00 en 19:00 uur. Jouw vrijdagmiddagborrel op de radio.”


Naast zijn avontuur op 3FM blijft Eddy ook gewoon elke vrijdag Eddy’s Nachtwacht voor PowNed op NPO Radio 2 presenteren, een programma waarin hij met luisteraars en BN'ers in gesprek gaat over hun liefdesleven. 


De AvondVrijdagShow, elke vrijdag tussen 19:00 en 22:00 uur
De AvondVrijdagShow met Jamie Reuter en Olivier Bakker wordt de perfecte kickstart van je feestje, thuis of in de club. Een programma vol nieuwe en live-muziek, gekkigheid en vrolijke chaos. Gewoon lekker samen het weekend inluiden.


Daarnaast blijft Jamie met haar eigen programma elke zaterdag- en zondagnacht te horen tussen 00:00 en 02:00 uur. 


Thomas Hekker, elke zaterdag en zondag tussen 06:00 en 09:00 uur
Lekker vroeg opstaan in het weekend doe je als vanouds met onze Thomas Hekker. Elke zaterdag en zondag presenteert hij een gezellige ochtendshow met veel muziek, gesprekken met luisteraars en de laatste nieuwsupdates. 


Sebastiaan Ockhuysen, elke zaterdag en zondag tussen 02:00 en 04:00 uur
Sebastiaan Ockhuysen is het nieuwe radiotalent voor PowNed op 3FM en sleept je elk weekend de nacht door. Of je nu brak na het stappen op de bank ligt of in je vrachtwagen over de A27 scheurt, Sebastiaan is er voor je. 


Vanaf 3 oktober wordt de programmering van PowNed op NPO 3FM verder uitgebreid met de middagshow Barend en Benner, elke maandag tot en met donderdag tussen 16:00 en 19:00 uur.


Afbeelding: Eddy Keur (midden) met links producer Thijn van Summeren en rechts zijn vaste sidekick Thomas Hekker (foto Wessel de Groot/PowNed)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.