Spring naar bijdragen

SLAM! vier dagen live tijdens ADE met o.a. live-sets Armin van Buuren, Joris Voorn, Nicky Romero en Sam Feldt


de redactie

557 weergaven

SLAM! pakt groots uit tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Het station is van woensdag 19 oktober tot en met zaterdag 22 oktober live te horen vanuit het epicentrum van de dancemuziek; Amsterdam. De SLAM!-studio verhuist speciaal voor ADE naar het Room Mate Aitana Hotel. Vanaf deze unieke locatie wordt er live radio gemaakt. Luisteraars worden getrakteerd op interviews met 's werelds beste dj's, SLAM!-reporters gaan op stap om verslag te doen van de tofste feesten én natuurlijk komen grootheden zoals Armin van Buuren, Joris Voorn, Nicky Romero en Sam Feldt langs voor een live-set. SLAM! zorgt hiermee dat heel Nederland én de hele wereld ADE kan meemaken via radio, het YouTube kanaal SLAM! Music, SLAM! TV en Twitch.


SLAM! is onlosmakelijk verbonden aan Amsterdam Dance Event. Het station brengt al jarenlang live radio vanuit de hoofdstad en weet daarmee miljoenen luisteraars én kijkers van over de hele wereld - van Zuid Amerika tot aan Azië en de rest van Europa - naar zich toe te trekken. De reden om dit jaar weer terug te keren en het nóg grootser aan te pakken. 

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp, legt uit: "Met SLAM! knalt elke dag de energie al uit je speakers, maar met ADE doen er we nog een schepje bovenop. Dance zit in ons DNA en wij weten als geen ander hoe we een feestje moeten bouwen. Live vanuit het centrum van Amsterdam zorgen wij dat niemand een seconde hoeft te missen van alles wat met ADE te maken heeft. Met de SLAM! SUPER VIP actie krijgen luisteraars de kans om er zelf bij te zijn, maar ook als je niet naar ADE gaat, zorgen wij dat je er toch bij bent".


Win SLAM! Super Vip
In aanloop naar Amsterdam Dance Event kunnen de luisteraars al warm draaien bij SLAM!. Naast de lekkerste (dance) muziek kan iedereen kans maken op tickets voor de aller tofste ADE feesten. En... degene die er met de hoofdprijs vandoor gaat, krijgt 5 dagen toegang tot alle ADE feesten en mag overnachten in een SLAM!-suite in het hotel waar de SLAM!-studio zich bevindt.


SLAM! ADE is van - woensdag 19 oktober tot met zaterdag 22 oktober - te volgen radio, het YouTube kanaal SLAM! Music, SLAM! TV en Twitch. Op woensdag, donderdag en zaterdag van 16:00 tot 24:00 uur en op vrijdag de hele dag met de SLAM! MixMarathon. Ook is SLAM! zichtbaar door heel Amsterdam. In het straatbeeld verschijnen op diverse plekken beelden SLAM!


Kijk voor meer informatie en de actuele line-up op www.slam.nl of de online kanalen van SLAM!.


Afbeelding: Armin van Buuren SLAM! (foto SLAM! / Marc Verhees Fotografie)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.