Jump to content

Stembus voor NPO Radio 2 Top 2000 rijdt weer


de redactie

952 views

De NPO Radio 2 Top 2000 Stembus toert vanaf donderdag 1 december na twee jaar afwezigheid weer door Nederland. Een week lang haalt NPO Radio 2 stemmen en motivaties op bij luisteraars. Stemmen op de 24e editie van de lijst der lijsten kan vanaf donderdag 1 december 08.30 uur.


Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte lossen dan het startschot voor de Top 2000 Stemweek in Grand Café ‘t heertje in Huizen. Luisteraars kunnen tot woensdag 7 december 15:00 uur minimaal 5 en maximaal 35 nummers geheel naar eigen keuze aandragen via nporadio2.nl. De Top 2000 wordt uitgezonden van eerste kerstdag 00.00 uur tot en met oudejaarsavond.

 
Stemweek
Tijdens de Top 2000 Stemweek komt de ochtendshow van NPO Radio 2 met Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte elke werkdag (06:00 tot 09:00 uur) vanuit de Stembus en cafés in het land. In hun programma ontvangen zij bekende Nederlandse artiesten voor live optredens. In de middag wordt op NPO Radio 2 regelmatig geschakeld met Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof die met de Stembus door het land rijden. ’s Avonds zijn Wouter en Frank te horen vanuit de Stembus en spelen zij vanuit cafés de Top 2000 Quiz.


Tourschema Stembus

  • Donderdag 1 december, ochtend: Grand Café ‘t heertje in Huizen, met optreden van Rondé, avond: Café De Vrijheid in Dordrecht
  • Vrijdag 2 december: ochtend: Café Baarends in Goes, met optreden van Racoon, avond: Café Mozes in Goirle
  • Zaterdag 3 december: avond: Café Bracke in Heerlen
  • Zondag 4 december: avond: Restaurant Dikke Dirck in Amersfoort
  • Maandag 5 december: ochtend: Grand Café ’t Voorhuys in Emmeloord, met optreden van Joe Buck, avond: Grand Café De Walrus in Leeuwarden
  • Dinsdag 6 december: ochtend: De Drie Gezusters in Groningen, met optreden van De Jazzpolitie, avond: De Hip in Deventer
  • Woensdag 7 december: ochtend: Restaurant Stan Zeist in Zeist

 Zie voor meer informatie nporadio2.nl.

 
Stemfinaledag
Tijdens de Stemfinaledag op woensdag 7 december wordt tussen 17:00 en 17:30 uur de top 10 bekendgemaakt van de Top 2000 van 2022.


NPO Radio 2 Top 2000
De NPO Radio 2 Top 2000 is één van de grootste radio- en muziekevenementen van Nederland, waar jaarlijks circa 10 miljoen mensen naar kijken en luisteren. De lijst der lijsten wordt elk jaar samengesteld door het publiek. De 24e editie van de Top 2000 is te horen en te zien vanaf eerste kerstdag 00:00 uur tot en met oudejaarsavond. De uitzending vanuit het Top 2000 Café in Beeld en Geluid in Hilversum is 24 uur per dag te volgen via NPO Radio 2, nporadio2.nl, NPO 1 extra en ’s nachts op NPO 3.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.