Spring naar bijdragen

3FM Serious Request van start in Amersfoort met dj's Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen in Glazen Huis


de redactie

419 weergaven

Zojuist sloot Angela Schijf, ambassadeur van Het Vergeten Kind, de deur van het Glazen Huis achter 3FM-dj's Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen. Daarmee is 3FM Serious Request vandaag officieel van start gegaan. De dj's komen in de week voor kerst samen met heel Nederland dag en nacht in actie voor Het Vergeten Kind, de stichting die opkomt voor kinderen in Nederland die opgroeien in een thuissituatie met heftige problemen.


Luisteraars kunnen hun steentje bijdragen aan 3FM Serious Request door als vanouds een plaat aan te vragen voor geld, een donatie te doen of zelf in actie te komen. Dit jaar is het voor publiek weer mogelijk om langs te komen bij het Glazen Huis en ter plekke een donatie te doen via de brievenbus of een cheque in te leveren. De Nieuwe Stad, het terrein waarop het Glazen Huis dit jaar staat, is 24 uur per dag geopend voor publiek. Praktische informatie over het bezoeken van het Glazen Huis is hier te vinden.


Optredens in het Glazen Huis
Geen Glazen Huis zonder gasten en live-optredens van de beste Nederlandse artiesten. Tijdens 3FM Serious Request zijn er optredens van onder meer S10, DI-RECT, Chef'Special, The Jordan, Snelle en WIES. Daarnaast komen er de hele week, 24 uur per dag, uiteenlopende huis- en nachtgasten voorbij die de dj's bijstaan. De burgemeester van Amersfoort brengt op zondag al een bezoek aan de 3FM-dj's, net als Dennis Weening die als eerste nachtgast het huis in gaat. Daarnaast komen onder meer Giel Beelen, Meau, Angela Schijf, Bizzey, Jessie Maya, Qucee en Blanks langs in het Glazen Huis. Bekijk de volledige line-up van optredens en gasten hier.


Kerstmarkt
Naast het bezoeken van de dj's die dag en nacht radio maken, worden er ook allerlei activiteiten rondom het Glazen Huis georganiseerd waarvan de opbrengst voor Het Vergeten Kind is. Zo kunnen bezoekers o.a. een virtual reality escaperoom uitbreken, een slinger geven aan de 'drollendraaier' van Dierenpark Amersfoort, een workshop parfum maken of gemasseerd worden door professionele masseurs. Ook kunnen bezoekers op de foto worden gezet worden door Juvat Westendorp (bekend van Het perfecte plaatje), een tangoles of aikido workshop volgen, dansen in de mini silent disco, een gedicht op maat laten maken of een kerstkaart uit de succesvolle actie van Jaydon kopen. Ook is de 3FM Serious Request merchandisetruck op de kerstmarkt te vinden waar veel speciale items verkrijgbaar zijn. Deze items zijn ook verkrijgbaar via de 3FM Serious Request webshop. 


Over 3FM Serious Request
3FM Serious Request zet zich ook dit jaar in de week voor kerst in voor het goede doel, dit jaar voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in De Nieuwe Stad in Amersfoort. De actie is 24 uur per dag live te volgen via de radio, maar ook via 3fm.nl, op Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, non-stop bij NPO 1 extra (tijdens de actie als open kanaal 81), op televisie met updates bij NPO 1 en NPO 3 en op NPO Start. In Nachtgasten (NTR) op NPO 3 stomen Annefleur Schipper en Vera Siemons dagelijks om 19:25 uur de Nachtgasten klaar voor hun verblijf in het Glazen Huis. Ga naar 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie over de actie en de activiteiten bij het Glazen Huis.


Afbeelding: Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen worden opgesloten door Angela Schijf in het Glazen Huis (foto NPO 3FM / Nathan Reinds)

  • Bedankt 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.