Jump to content
Wat fijn dat je Radiotrefpunt bezoekt! Dank daarvoor. Het onderhoud en beheer van de community kost geld. Help ons hiermee. Steun Radiotrepfunt en doneer. Alvast bedankt. ×

SLAM! MixMarathon bestaat 10.000 uur


de redactie

344 views

In 2015 schoof SLAM! alle radioregels aan de kant en begon het unieke concept SLAM! MixMarathon. Dé pre-party van het weekend met daarin de lekkerste sets van de grootste dj’s ter wereld. Inmiddels bestaat SLAM! MixMarathon 10.000 uur en dat viert het radiostation vanaf woensdag 26 april 19:00 uur tot en met zaterdag 6 mei 06:00 uur met de SLAM! MixMarathon XXL. Tien dagen lang knallen de meest iconische (live) sets van onder andere Tiësto, Hardwell, Nicky Romero, Armin van Buuren en James Hype bij SLAM! door de speakers. 


Mijlpaal 10.000 uur 
Vanaf begin 2015 domineert SLAM! elke vrijdag de radio met de SLAM! MixMarathon. Tijdens dit unieke concept knallen de lekkerste (live) sets van onder andere Oliver Heldens, Nicky Romero, Fedde le Grand, R3hab en Sam Feldt door de speakers vanaf vrijdag 06:00 uur ’s morgens tot zaterdagochtend 06:00 uur. 


Martijn La Grouw, radio dj van de ochtendshow Early Birds bij SLAM!:
''SLAM! MixMarathon is uniek. Wij zijn de pioniers van dancemuziek en geen streamingdienst of radiostation verrast zoals SLAM!. Iedere vrijdag, 24 uur lang de beste dj's in de mix. Inmiddels is de SLAM! MixMarathon een begrip, kneiter populair en voor veel mensen de pré-party van hun weekend met grote gevestigde namen en opkomend dj talent. Inmiddels bereiken wij nu de mijlpaal van 10.000 uur. Dat gaan we natuurlijk vieren met 10 dagen lang non-stop de meest iconische sets in de SLAM! MixMarathon XXL.'' 


XXL editie
Een aantal keer per jaar pakt SLAM! uit met een XXL editie van de MixMarathon. Zo zendt het radiostation jaarlijks tijdens het Amsterdam Dance Event de SLAM! MixMarathon XXL live uit vanaf een unieke locatie in Amsterdam. En ook nu pakt SLAM! groots uit om de mijlpaal van 10.000 uur MixMarathon te vieren. Vanaf woensdag 26 april 19:00 uur trapt SLAM! af met een line-up van de top dj's van de wereld met onder andere Tiësto, Hardwell, Fedde le Grand en Sunnery James & Ryan Marciano.


Afbeelding: Armin van Buuren (foto Quinn Broers/SLAM!) 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.