Jump to content

Art Rooijakkers verlengt zijn contract met BNR Nieuwsradio


de redactie

263 views

Presentator Art Rooijackers verlengde eerder deze week zijn contract met BNR Nieuwsradio met een jaar. Bij BNR presenteert Rooijackers ‘BNR’s Big Five’.


Het programma is dagelijks tussen 10:00 en 11:00 uur te horen. Iedere uitzending gaat hij in gesprek met één gast, passend bij het thema van die week. De presentatie van het programma wisselt Rooijakkers om de week af met Diana Matroos.


Art Rooijackers: “Een uur lang één op één een gesprek voeren met deskundigen gasten over een actueel onderwerp, en dan ook nog op de leukste nieuwszender van ons land, wie zou daar nou ‘nee’ tegen zeggen? Ik in ieder geval niet, en dus ben ik heel blij dat ik hiermee verder mag gaan. Oh, en voor de enkeling die het programma nog niet kent; zoek het op, want je mist echt iets!”


Hoofdredacteur van BNR Marc Adriani is blij dat Rooijakkers voor BNR zijn programma blijft maken: “Art dringt in zijn gesprekken door tot de kern, maakt ingewikkelde onderwerpen toegankelijk en is niet bang om scherpe vragen te stellen. Met slimme kwinkslagen zet hij zijn gasten en de luisteraars aan het denken”. 


Afbeelding: Art Rooijakkers (foto Wikipedia/Vera de Kok)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.