Spring naar bijdragen

Radio2 Benebene 60-Week: Een terugblik op de Jaren 60


de redactie

246 weergaven

Vanaf maandag 22 mei neemt Radio2 Benebene je gedurende een hele week mee terug naar de bruisende jaren 60, met een selectie van enkel de grootste hits uit die tijd. Herbert Verhaeghe, Cathérine Vandoorne, Christel Van Dyck, Lars de Groote en Vanessa Vanhove zorgen van 06:00 uur 's ochtends tot 18:00 uur 's avonds voor een waar verjongingskuur voor je muzikale smaak.


Guy De Pré vertelt de fijnste anekdotes uit de jaren 60. Luisteraars van Radio2 Benebene en lokale artiesten delen hun herinneringen aan dit tijdperk, en gedurende de hele week maak je kans op gratis tickets voor het concert van John Fogerty van Creedence Clearwater Revival op donderdag 8 juni in het Sportpaleis.


Stem op jouw favoriete hits
Op vrijdag 26 mei is er de Radio2 Benebene Top 60 van 12:00 tot 16:00 uur. Dit zullen de 60 grootste hits uit de jaren 60 zijn, gekozen door de luisteraars van Radio2. Stemmen kan vanaf zondag 21 mei, 13:00 uur tot en met donderdag 25 mei 18:00 uur. 


Radio2 Benebene 60-Week loopt van maandag 22 mei tot en met vrijdag 26 mei, dagelijks van 06:00 uur 's ochtends tot 18:00 uur uur 's avonds op Radio2 Benebene - de nieuwe digitale radiozender van VRT Radio2, met de beste audiokwaliteit via DAB+ en de VRT MAX-app.

  • Vind ik leuk 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.