Jump to content

Maak kans op een Lenco DAB+ Radio bij Sublime tijdens de Digitale Radio Week


de redactie

152 views

Van maandag 5 juni tot en met vrijdag 9 juni maak je in elke liveshow van Sublime kans op deze fantastische DAB+ radio. In elke show draait Sublime een lassic op een ouderwetse retro radio in de studio. Weet jij welk nummer er wordt gedraaid? Stuur dan snel een appje naar de studio en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze gloednieuwe Lenco DAB+ radio.


Stem af op Sublime via DAB+
Met DAB+ geniet je van digitale radio. Het signaal is volledig digitaal, waardoor je geen last hebt van ruis. De geluidskwaliteit is het grootste pluspunt. Bovendien kan er via het digitale signaal veel meer informatie worden verzonden, zoals details over het muzieknummer of de radiozender. Je kunt eenvoudig naar Sublime zoeken op naam in plaats van op frequentie.


Lenco DAB+ radio
De Lenco PDR-046GY is een draagbare DAB+ radio waarmee je kunt genieten van radio in digitale geluidskwaliteit. Stream eenvoudig je favoriete muziek vanaf je telefoon of tablet. Deze ECO DAB+ radio is ook nog eens draagbaar en fungeert als een Bluetooth speaker. Dankzij de behuizing gemaakt van hoogwaardig kunststof (ABS met tarwevezel) en natuurlijk bamboe is het product sterk, duurzaam en heeft het een lange levensduur.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.