Jump to content

Win een DAB+ radio bij NPO Radio 1 tijdens de Week van de Digitale Radio


de redactie

370 views

Van maandag 5 tot en met vrijdag 9 juni vindt de Week van de Digitale Radio plaats. NPO Radio 1, samen met alle landelijke radiozenders, besteedt aandacht aan DAB+: de nieuwe manier om naar de radio te luisteren. Met een DAB+ radio kun je gratis en in perfecte kwaliteit naar radiozenders in heel Nederland luisteren. Je kunt al je favoriete zenders, waaronder NPO Radio 1, programmeren. Gedurende de week van de digitale radio maak je elke dag meerdere keren kans om een DAB+ radio te winnen.


Win een DAB+ radio bij NPO Radio 1 tijdens de Week van de Digitale Radio

  • Bij Spraakmakers (KRO-NCRV, maandag t/m vrijdag van 09:30-11:30 uur) kun je deze week deelnemen aan de Nieuwsquiz en kans maken op een DAB+ radio.
  • In Villa VdB (Omroep Max, maandag t/m donderdag van 14:00-15:30 uur) stelt Jurgen van den Berg dagelijks een vraag over een fragment uit een reportage of gesprek dat eerder die dag op NPO Radio 1 is uitgezonden, in de rubriek Nieuwssnipper. Naast een Villa VdB keukenschort, maak je deze week ook kans op een DAB+ radio.
  • Op de Instagram-pagina van NPO Radio 1 plaatsen we dagelijks een story waarbij je kans maakt op een DAB+ radio. We laten geluidsfragmenten horen en het is aan jou om te raden wie of wat je hoort. Denk aan een tune van een programma of een sportfragment.


Afbeelding: DAB+ radio (foto NPO Radio 1)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.