Spring naar bijdragen

Lov3less is het nieuwste NPO 3FM Talent


de redactie

271 weergaven

3FM-dj Olivier Bakker heeft het Nederlandse Lov3less uitgeroepen tot nieuwste 3FM Talent van 2023. Dat maakte hij bekend in het avondprogramma ‘VoorAan’ op 3FM. Acts die tot 3FM Talent worden benoemd staan op het punt van doorbreken en kunnen rekenen op uitgebreide support van de radiozender.


Eerder waren dat Son Mieux, S10, Froukje en Meau. Momenteel maken ook Claude, Wodan Boys en Néomí deel uit van het traject dat 3FM in het leven heeft geroepen om de meest veelbelovende nieuwe Nederlandse artiesten allround te steunen. Zo is de muziek van Lov3less de komende tijd veelvuldig te horen op 3FM, is zij met haar band regelmatig in de studio voor live-optredens en vind je haar op de online- en social kanalen van 3FM. 


Energiek en meeslepend geluid 
Lov3less is het muzikale project van Simone van Vugt. Als Lov3less brengt ze een energiek en meeslepend geluid dat zich laat kenmerken door stoere, elektronische rock met een sensueel randje. In januari presenteerde 3FM ‘De 10 van 2023’: een lijst van tien Nederlandse acts die in 2023 het verschil gaan maken. Lov3less werd in januari al uitgeroepen tot één van die tien acts die dit jaar niet te missen zijn.


Inmiddels groeit de fanbase van Lov3less, daardoor is ze ook regelmatig in de Verlanglijst van 3FM-dj Yoeri Leeflang te vinden. De 3FM-dj’s zijn fan en ook bij andere radiostations maakt de muziek van Lov3less al furore. Ze speelde meermaals live in de 3FM Live Box en twee tracks van Lov3less zijn al langere tijd te horen op de 3FM playlist. Daar wordt haar volgende single ‘Hot Love’ aan toegevoegd. De track is te vinden op haar album Corner Cutter, dat zij samen produceerde met Tessa Rose Jackson. Lov3less staat deze zomer nog op een aantal festivals en is daarna supportact voor Blaudzun en The Jordan. In november gaat Lov3less met een eigen clubtour het land in.


Over 3FM Talent
3FM Talent richt zich op niet te missen up-and-coming acts uit Nederland. Ze hebben al meters gemaakt en staan op het punt voor een groter publiek door te breken. 3FM helpt 3FM Talent-acts door ze langere tijd op allerlei manieren op de voet te volgen. Zo wordt hun muziek gedraaid op 3FM en komen ze regelmatig langs in de 3FM-studio. Via de programma's en op de 3FM online- en social-kanalen leer je de 3FM Talent-acts nog beter kennen. Ook mogen ze niet ontbreken op evenementen als 3FM Serious Request of de 3FM Awards. Eerder dit jaar werden Claude, Wodan Boys en Néomí uitgeroepen tot 3FM Talent. Overige 3FM Talents zijn onder anderen Prins S. en de Geit, Son Mieux, Meau, Froukje, Antoon, Rondé, Goldband en S10. 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.