Spring naar bijdragen

SLAM! presenteert zes dagen lang 'Housuh in de Pauzuh XXL'


de redactie

240 weergaven

SLAM! Radio neemt je mee op een onvergetelijke muzikale reis! Wat ooit begon als een dagelijks lunchprogramma is nu uitgegroeid tot een waar begrip. Van zaterdag 5 augustus, 06:00 uur tot en met donderdag 10 augustus, middernacht, kunnen luisteraars zich onderdompelen in de speciale zes dagen durende editie van 'Housuh in de Pauzuh'. Een trip down memory lane met een eclectische mix van tracks die zorgen voor een feestelijke sfeer, en dat alles dankzij SLAM!


Vijf jaar geleden bracht SLAM! het lunchprogramma 'Housuh in de Pauzuh' tot leven. Tussen 12:00 en 13:00 uur werden de radioluidsprekers opgevoerd en genoten 345.000 luisteraars dagelijks van de muzikale vibes. Wat begon als een gewaardeerd lunchprogramma is nu uitgegroeid tot een fenomeen. En nu, ter ere van dit jubileum, wordt de luisterervaring verlengd naar maar liefst zes opeenvolgende dagen! Van opzwepende clubhits zoals 'One' van Swedish House Mafia tot meeslepende hiphop anthems uit de jaren 2000 zoals 'Candy Shop' van 50 Cent, en zelfs de heerlijk schaamteloze favorieten zoals 'Barbie Girl' van Aqua - alles komt voorbij in een naadloze mix tijdens 'Housuh in de Pauzuh XXL'. Elaine Thiele zal de vakantieperiode nog zoeter maken met de meest onweerstaanbare hits.


Het ultieme vakantiegevoel wordt versterkt door het 'Housuh in de Pauzuh XXL Happy Hour'. Van maandag 7 augustus tot en met donderdag 10 augustus, vanaf 12:00 uur, hebben luisteraars de kans om hun favoriete nummers aan te vragen via de SLAM! app. Deze verzoeknummers zullen live in de studio worden gemixt, wat resulteert in een feestelijke energieboost voor de vakantieperiode. Maar dat is nog niet alles - door een verzoeknummer in te sturen maken luisteraars tevens kans op een indrukwekkend XXL Nutrition Power pakket ter waarde van €100,-.


Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp, is enthousiast over de groeiende populariteit van het programma 'Housuh in de Pauzuh': "We zien aan de goede luistercijfers hoe geliefd de dagelijkse show is. Dat vraagt om een extra lange editie om de regenachtige zomervakantie goed door te komen. Zes dagen lang knalt de energie uit de speakers."

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.