Spring naar bijdragen

Dennis Ruyer maakt overstap naar JOE


de redactie

262 weergaven

De nieuwe zender JOE heeft zijn eerste grote naam aangekondigd, en het is niemand minder dan Dennis Ruyer. Dennis verruilt Radio 538 voor het gloednieuwe radiostation van DPG Media en zal vanaf januari zijn programma van 10:00 tot 13:00 uur verzorgen.


Iwan Reuvekamp, Programmadirecteur van JOE, deelt zijn enthousiasme: "We zijn trots dat Dennis voor JOE heeft gekozen en daarmee bijdraagt aan onze ambities. Met Dennis brengen wij, tussen de herkenbare JOE muziek, direct een vertrouwd stemgeluid. Met zijn jarenlange ervaring zal Dennis je tijdens de werkdagen verrassen met creatieve invalshoeken en muziek gedreven radio."


Dennis Ruyer zelf kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging en zegt: "Superveel zin om bij de nieuwste radioclub van Nederland mee te mogen bouwen, en dagelijks de koffiegong te mogen luiden met de beste muziek tijdens je werkdag."


Dennis Ruyer startte zijn radiocarrière in 1998 bij Radio Veronica en heeft sindsdien meer dan twee decennia ervaring opgebouwd. Hij presenteerde programma's op Radio 538 en Radio Veronica en is vooral bekend van het succesvolle programma 'Dance Department'. Ruyer staat bekend om zijn strakke, muziekgedreven programma's en zijn passie voor muziek.


JOE, de nieuwe radiozender, begon op 1 september met uitzenden op een landelijk FM-netwerk dat in handen is van DPG Media. JOE is daarnaast ook in heel Nederland te ontvangen op DAB+ en online. De zender draait tijdloze en herkenbare hits uit de 70s, 80s en 90s. JOE richt zich op volwassen luisteraars die vol in het leven staan en herinneringen ophalen in de muziek. De radiotak van DPG Media bestaat naast JOE uit de succesvolle radiozender Qmusic. JOE is dertien jaar geleden in België van start gegaan en is uitgegroeid tot een van de best beluisterde zenders van Vlaanderen.


Afbeelding: Dennis Ruyer (JOE/Theun Herder)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.