Jump to content

NPO Radio 5 gaat terug naar de seventies met De Week van de Jaren 70


de redactie

334 views

Van zaterdag 16 tot en met vrijdag 22 september neemt NPO Radio 5 je mee op een nostalgische reis terug in de tijd met 'De Week van de Jaren 70.' Zeven dagen lang draaien de dj’s heerlijke klassiekers uit de seventies. Van Eagles tot Kate Bush, van The Carpenters tot Fleetwood Mac en van ABBA tot The Cats, het beste uit die tijd staat op het programma.


De aftrap wordt gegeven door Jan Rietman op zaterdag 16 september om 06:00 uur. Gedurende de hele week zullen de dj's hun favoriete singles uit de jaren zeventig draaien. Een bijzonder aspect van het programma is de aandacht voor de vaak miskende B-kanten van de hits, die onterecht in de schaduw blijven. Bovendien zal er ruimte zijn voor typische jaren 70-elementen, van trends in wonen en mode tot belangrijke nieuwsfeiten uit die tijd.


Luisteraars worden uitgenodigd om deel te nemen aan "Het Stemmenspel" tijdens De Week van de Jaren 70. In elk programma zullen drie bekende stemmen uit het verleden te horen zijn, met als centrale vraag: "Wie zei dit?"


De kers op de taart van deze nostalgische week is de 'Evergreen Toplijst van de Jaren 70,' samengesteld door de luisteraars. Deze lijst zal te horen zijn op vrijdag 22 september van 06:00 tot 20:00 uur. Stemmen voor je favoriete nummers kan van zaterdag 16 september 08:00 uur tot en met woensdag 20 september 12.00 uur via nporadio5.nl.


NPO Radio 5 is dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 en is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.