Spring naar bijdragen

De beste Game Soundtracks bij KINK's Gametrack Top 64


de redactie

342 weergaven

Zaterdag 16 september presenteert KINK de allereerste 'Gametrack Top 64', een lijst boordevol met de beste muziek uit game soundtracks. En wie anders dan KINK-dj en fervent gamer Jim Vorwald kan deze lijst beter presenteren?


KINK's Gametrack Top 64
"Gaming en muziek zijn als Mario en paddenstoelen; ze kunnen niet zonder elkaar" zegt Jim. "Hele generaties gamers hebben muziek ontdekt tijdens het spelen. Of het nu gaat om Blur in FIFA, Pearl Jam in Guitar Hero of The Offspring in Crazy Taxi: games hebben voor velen als introductie voor geweldige artiesten gediend. Tony Hawk’s Pro Skater 2 was voor mij de ontdekking van Rage Against the Machine, en FIFA ’99 het moment dat ik voor het eerst kennismaakte met Fatboy Slim. Het werd hoog tijd dat er op de Nederlandse radio op een positieve manier aandacht kwam voor gaming. Dat ik dit op KINK mag doen en zo herinneringen mag ophalen met muziekliefhebbers en gamers, beschouw ik als een grote eer."


Verwacht op zaterdag een reeks nummers uit legendarische games, waaronder FIFA, Grand Theft Auto, Guitar Hero, Rock Band, Fortnite, Tony Hawk’s Pro Skater, Gran Turismo, De Sims en Singstar.


Win de game Starfield
Tijdens de uitzending maak je kans op kaarten voor de GameForce!-gamebeurs, die op 7 en 8 oktober 2023 plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Daarnaast maak je ook kans op de game Starfield voor PC/Xbox Series!


Zorg dat je op zaterdag 16 september tussen 12:00 en 17:00 uur afstemt op KINK voor De KINK Gametrack Top 64. Mis deze unieke muzikale reis door de gamegeschiedenis niet.
 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.