Spring naar bijdragen

Top 1000 Allertijden brengt muziekhistorie naar Utrecht Centraal met de Radio Veronica fototentoonstelling


de redactie

460 weergaven

Radio Veronica, de thuisbasis van de jaarlijkse en legendarische "Top 1000 Allertijden," opent ter gelegenheid van deze muzieklijst een pop-up fototentoonstelling en platenzaak op Utrecht Centraal. Al decennialang is de Top 1000 Allertijden, samengesteld door de luisteraars, een hoeksteen in de Nederlandse muziekcultuur, die wordt beschouwd als een onmisbaar evenement voor muziekliefhebbers.


Pop-up fototentoonstelling met een speciale focus op Golden Earring
Als onderdeel van de Top 1000 Allertijden presenteert Radio Veronica een opvallende pop-up fototentoonstelling met dit jaar een speciale focus op de legendarische Nederlandse rockband, Golden Earring. Als een van 's werelds langst bestaande Nederlandse rockbands, met meer dan dertig gouden en platina albums op hun naam, heeft Golden Earring een blijvende indruk achtergelaten in de muziekgeschiedenis. 


Deze unieke fototentoonstelling, samengesteld uit werk van verschillende Nederlandse fotografen, bestaat uit 45 indrukwekkende foto's van bands en artiesten uit de Top 1000 Allertijden, met unieke beelden voor en achter de schermen. 


Radio Veronica platenzaak - Een duik in zestig jaar popmuziek
Na het bewonderen van de fototentoonstelling kunnen bezoekers zich onderdompelen in zestig jaar popmuziek in de Radio Veronica platenzaak, gelegen vlakbij de tentoonstelling. Ontdek en bemachtig meer van de muzikale schatten die deel uitmaken van Radio Veronica's rijke geschiedenis.  De fototentoonstelling is tot zondag 26 november dag en nacht voor iedereen te bewonderen. Je vindt de expositie ter hoogte van spoor 20-21. De platenzaak is elke dag van 08:00 tot 20:00 uur geopend.


Aankondiging van de Top 1000 Allertijden
De langverwachte Top 1000 Allertijden wordt van vrijdag 17 t/m vrijdag 24 november uitgezonden op Radio Veronica. Stemmen voor je favoriete nummers kan tot donderdag 16 november, 18:00 uur via de Radio Veronica website. Al twee jaar op rij stond Pearl Jam met Black op nummer 1. De grote vraag blijft: Zal dit jaar een nieuw nummer de top bereiken?
 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.