Spring naar bijdragen

Eindejaarsprogrammering Sublime


de redactie

395 weergaven

De laatste weken van het jaar markeren een bijzondere overgang op Sublime, waarbij enkele veranderingen in de programmering wordt aankondigd. Vanaf maandag 18 december kunnen luisteraars een aangepaste line-up verwachten die zorgvuldig is samengesteld om het jaar in stijl af te sluiten.


Weekdagen op Sublime (maandag t/m vrijdag)
De Sublime Ochtendshow met Jaap Brienen blijft het hoogtepunt van de ochtend, waar entertainment, nieuws en muziek samenkomen om de dag goed te beginnen. Helaas wordt er in de laatste weken van december afscheid genomen van De Sublime Middagshow met Angelique & One'sy en Johnny’s Friday met John Williams.


Op donderdag 14 december zorgen Angelique & One'sy voor een spetterende afsluiting van De Middagshow. Verwacht een stroom van onvergetelijke hoogtepunten en natuurlijk, de vertrouwde 'Say What?'. Afscheid nemen is nooit makkelijk, maar het belooft een uitzending te worden doordrenkt met de energie en het enthousiasme dat je gewend bent van beide dames.


John Williams neemt afscheid met een mix van nostalgie en dankbaarheid van Johnny's Friday, de ultieme weekendstarter. Zijn laatste uitzending belooft een funky afsluiter te worden, doordrenkt met Johnny's kenmerkende stijl en de tracks die jouw vrijdag altijd vulden met de perfecte hiphop, funk, soul, en r&b.


Het Sublime Weekend (vrijdagavond t/m zondag):
Wat betreft de weekenden: alle weekendprogramma's worden nu gebundeld. Candy’s World en Dutch Jazz blijven nog op de vertrouwde uren te horen. Terwijl er afscheid genomen wordt van The Sublime Weekendmix


Soulvolle afsluiting
Te midden van deze veranderingen maakt Sublime zich vanaf 6 december op voor de kerst. Vanaf 18 december worden de feestdagen omarmd, van soulvolle kerstklassiekers tot feestelijke nieuwe releases.
 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.