Jump to content

Eindejaarsprogrammering Sublime


de redactie

335 views

De laatste weken van het jaar markeren een bijzondere overgang op Sublime, waarbij enkele veranderingen in de programmering wordt aankondigd. Vanaf maandag 18 december kunnen luisteraars een aangepaste line-up verwachten die zorgvuldig is samengesteld om het jaar in stijl af te sluiten.


Weekdagen op Sublime (maandag t/m vrijdag)
De Sublime Ochtendshow met Jaap Brienen blijft het hoogtepunt van de ochtend, waar entertainment, nieuws en muziek samenkomen om de dag goed te beginnen. Helaas wordt er in de laatste weken van december afscheid genomen van De Sublime Middagshow met Angelique & One'sy en Johnny’s Friday met John Williams.


Op donderdag 14 december zorgen Angelique & One'sy voor een spetterende afsluiting van De Middagshow. Verwacht een stroom van onvergetelijke hoogtepunten en natuurlijk, de vertrouwde 'Say What?'. Afscheid nemen is nooit makkelijk, maar het belooft een uitzending te worden doordrenkt met de energie en het enthousiasme dat je gewend bent van beide dames.


John Williams neemt afscheid met een mix van nostalgie en dankbaarheid van Johnny's Friday, de ultieme weekendstarter. Zijn laatste uitzending belooft een funky afsluiter te worden, doordrenkt met Johnny's kenmerkende stijl en de tracks die jouw vrijdag altijd vulden met de perfecte hiphop, funk, soul, en r&b.


Het Sublime Weekend (vrijdagavond t/m zondag):
Wat betreft de weekenden: alle weekendprogramma's worden nu gebundeld. Candy’s World en Dutch Jazz blijven nog op de vertrouwde uren te horen. Terwijl er afscheid genomen wordt van The Sublime Weekendmix


Soulvolle afsluiting
Te midden van deze veranderingen maakt Sublime zich vanaf 6 december op voor de kerst. Vanaf 18 december worden de feestdagen omarmd, van soulvolle kerstklassiekers tot feestelijke nieuwe releases.
 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.