Jump to content

PowNed verwelkomt radio-dj Rámon Verkoeijen 


de redactie

312 views

PowNed is verheugd radio-dj Rámon Verkoeijen te mogen verwelkomen bij de omroep. Ook in 2024 zal zijn radioshow 'Rámon' te horen zijn op NPO 3FM, elke zaterdag en zondag tussen 10:00 en 13:00 uur, maar dan onder de vlag van PowNed. "Na 15 hele mooie jaren bij BNNVARA, waar ik veel heb geleerd en veel programma’s heb mogen maken, voel ik dat het tijd is voor een nieuwe fase, waarin ik weer mooie stappen kan gaan maken. Bij een club die hard groeit, met Ruud de Wild, Eddy Keur, Barend van Deelen, Jamie en Olivier. PowNed is dé omroep waar het gebeurt. Een eer om daar nu onderdeel van te mogen zijn!", aldus Verkoeijen. 


Rámon Verkoeijen begon ooit als 'Rámon de Stagiair' in het programma van Timur Perlin. Met Sander Lantinga vormde hij het duo 'De Klusjesmannen' voor 3FM Serious Request en daarna was hij jarenlang een radioduo met Mark van der Molen. Sinds januari dit jaar presenteert hij voor het eerst solo zijn radioshow 'Rámon' op NPO 3FM. Hij omschrijft zijn programma als personality hitradio: veel muziek met een presentatie die onmiskenbaar zijn handtekening draagt, met humor en zelfspot.


Manager Audio van PowNed Florent Luyckx: "Rámon is een ongelooflijke vakman met een gepassioneerde en originele benadering van zijn vak. Hij maakt het beste music-driven programma van NPO 3FM en is zeer betrokken bij de zender, die steeds meer vorm krijgt. De komst van Rámon is een verdere versterking van het PowNed-radioteam waar ik enorm trots op ben." 


Vanaf 2024 bestaat het PowNed-radioteam uit de volgende presentatoren: Ruud de Wild, Barend van Deelen, Nellie Benner, Jamie Reuter, Eddy Keur, Desiree van der Heiden, Olivier Bakker, Jo van Egmond, Gijs Hakkert, Chazia Mourali, Thomas Hekker, Sebastiaan Ockhuysen, Rámon Verkoeijen.


Afbeelding: Florent Luyckx, Rámon Verkoeijen en Dominique Weesie (foto PowNed)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.