Jump to content

Radio Veronica presenteert van 18 tot en met 31 december Het Basispakket 


de redactie

524 views

Van maandag 18 tot en met zondag 31 december wordt Het Basispakket uitgezonden op Radio Veronica. Het programma belicht nummers die je ten minste een keer in je leven gehoord moet hebben.


Het Basispakket omvat tijdloze klassiekers en prachtige nummers die wellicht nooit het hoogste podium hebben bereikt. Het bevat een variatie aan muziek, van invloedrijke bands die hele muziekstromingen hebben gevormd tot artiesten die zichzelf hebben gevestigd als iconen van hun tijd.


De nummers in Het Basispakket worden op alfabetische volgorde gedraaid. Dit betekent dat luisteraars gedurende de volle twee weken van A tot Z kunnen genieten van kwalitatieve muziek. Bijvoorbeeld, Green Day met "American Idiot" kan vroeg in de uitzending te horen zijn, terwijl "Ziggy Stardust" van David Bowie pas tegen het einde aan bod komt.


Luisteraars krijgen de mogelijkheid om één keer per uur een wildcard in te zetten en zo hun favoriete nummer toe te voegen aan Het Basispakket. Voor nieuwkomers: lidwoorden worden niet meegeteld, dus "The River" valt onder de R.


Het Basispakket begint op maandag 18 december om 09:00 uur en is te beluisteren op Radio Veronica tot zondag 31 december om 18:00 uur. Na afloop nemen Ed Struijlaart en Arjan Snijders het over tot 22:00 uur en bereiden ze de luisteraars feestelijk voor op de Top 1000 Allertijden Jaarmix, gepresenteerd door Sander Hoogendoorn, van 22:00 tot 24:00 uur.


Afbeelding: Het Basispakket (foto Radio Veronica)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.