Spring naar bijdragen

Magische start in Brugge: groot kinderkoor vlamt De Warmste Week op gang 


de redactie

408 weergaven

De Warmste Week in Brugge is begonnen! Om 16 uur hebben presentatoren Eva De Roo, Sander Gillis, Sam De Bruyn en Robin Keyaert samen met Niels Destadsbader en burgemeester Dirk De fauw het starschot gegeven voor een magische week. Zeven dagen lang zullen de vier presentatoren vanuit Het Warmste Huis non-stop radio en televisie maken. Dit jaar staat alles in het teken van het thema 'opgroeien zonder zorgen'. De eerste uren liepen over van leuke acties, warme verhalen en mooie verzoekplaatjes. Een koor van maar liefst 360 kinderen zorgde voor een eerste muzikaal hoogtepunt met een prachtige versie van 'Unstoppable' van Sia.


'Ik wil dansen'
Kato (17) kreeg de eer om het eerste plaatje aan te vragen van De Warmste Week 2023. Ze koos voor 'Ik wil dansen' van Froukje omdat de Nederlandse zangeres veel voor haar heeft betekend toen ze het mentaal moeilijk had. Daarmee zette Kato de toon voor een hartverwarmend begin van De Warmste Week.  


Er werd meteen volop gevlamd voor het goeie doel. Maureen Vanherberghen kreeg veel actievoerders op bezoek in Het Warmste Dorp en Vlambassadeur Zita Wauters verkocht vlammetjes aan de lopende band aan de KBC-stand. Voor De Warmste Koekenbak kon Ketnet-wrapper Sarah Mouhamou vandaag rekenen op de hulp van zangeres Coely. Zo meteen om 19 uur mag Coely ook als eerste artiest optreden op het dak van Het Warmste Huis. Later deze avond is het de beurt aan Bazart, Pommelien Thijs en Regi. 


Elke avond blikt Niels Destadsbader vanuit Het Warmste Huis live terug op de mooiste momenten van De Warmste Week. Hij doet dat vanavond in het gezelschap van Pommelien Thijs. Ook Vlammende Reporters Manu Van Acker en Pien Lefranc zie je terug in dit dagelijks verslag. Manu en Pien zijn ondertussen halfweg in hun reis door Vlaanderen en Brussel. De Warmste Maandag begint op VRT 1 en VRT MAX om 22:40 uur. 


Wil je een plaat aanvragen of een actie registeren voor De Warmste Week? Dat kan op dewarmsteweek.be.  

 


Afbeelding: Opening Warmste Huis (foto VRT)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.