Jump to content

SLAM! brengt de jaren 90 tot leven met de Top 490


de redactie

278 views

Een reis door het verleden begint komende zondag met de SLAM! Top 490 van de jaren 90. Van zondag 4 tot en met donderdag 8 februari presenteert SLAM! de grootste pop- en dancehits uit het laatste decennium van de vorige eeuw.


Van vrolijke hardcore hits zoals 'Rainbow In The Sky' van DJ Paul Elstak tot 'I Want It That Way' van de Backstreet Boys, en van 'Gangsta's Paradise' van Coolio tot 'Wannabe' van de Spice Girls. Tijdens de SLAM! Top 490 van de jaren 90 komen alle genres aan bod.


Kenmerkend voor de jaren negentig
Music Director Anton van Lieshout: "De typische eurodance sound van de jaren '90 lijkt terug van weggeweest. Dat zie je aan recente hits zoals 'I'm Good' en 'Baby Don't Hurt Me' van David Guetta, maar ook tracks als 'After Midnight' van Lucas & Steve of 'Rock My Body' door R3hab & Inna die sterk op bekende 90s hits leunen. Voor ons dus het perfecte moment om de sound van toen naar nu te halen en de 490 grootste pop en dancehits uit de jaren '90 op een rij te zetten."


Top 490 op de radio
De Top 490 van de jaren 90 is zondag te beluisteren bij SLAM! van 09:00 tot 16:00 uur, en van maandag tot en met donderdag dagelijks tussen 09:00 en 17:00 uur. De volledige lijst is te volgen via slam.nl.


 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.