Jump to content

DI-RECT, Douwe Bob, Roxy Dekker en The Indien Treden Op Bij 3FM Awards


de redactie

197 views

De kaartverkoop voor de jaarlijkse 3FM Awards is vandaag van start gegaan. Nadat het stof van 3FM Serious Request is neergedaald, kijkt NPO 3FM al vooruit naar het volgende evenement. De line-up voor de 3FM Awards is vanochtend aangekondigd tijdens Rob & Wijnand en de Ochtendshow.


DI-RECT, een Haagse band, was te gast en onthulde dat ze een optreden zullen verzorgen tijdens de awardshow. Ook Douwe Bob, Roxy Dekker en The Indien zullen te zien zijn op het podium van de 3FM Awards. Kaarten voor het evenement zijn nu verkrijgbaar via 3FM.nl/awards.


De 3FM Awards worden uitgereikt op donderdag 21 maart in Poppodium PAARD in Den Haag. Deze prijzen worden jaarlijks door het publiek gekozen. Luisteraars van 3FM kunnen vanaf donderdag 15 februari stemmen op de genomineerden in zeven categorieën, waaronder Beste Artiest, Beste Groep en Beste Nieuwkomer.


Naast deze categorieën wordt ook de Schaal van Rigter uitgereikt, de 3FM Award voor het meest gedraaide Nederlandse nummer op 3FM van het afgelopen jaar. De winnaar van deze award wordt voorafgaand aan de 3FM Awards bekendgemaakt.


De 3FM Awards zijn te volgen via 3FM, 3FM.nl en NPO Luister, en de show zal na afloop beschikbaar zijn op de online kanalen van 3FM. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op 3FM.nl/awards.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.