Jump to content

MNM lanceert Student Late Night en doet oproep voor nieuw radiotalent


de redactie

400 views

MNM, de jongerenzender van VRT, gaat tijdens de Krokusvakantie van start met de nieuwste editie van het succesvolle Student Late Night. Tijdens dit evenement krijgen jonge mediastudenten de kans om de radiowereld te verkennen op de jongerenzender van de Vlaamse openbare omroep. Maar dat is niet alles, want MNM lanceert ook een oproep voor nieuwe stemmen, waarbij de deuren van de zender drie weken lang openstaan voor iedereen die droomt van een carrière in de radio. Een kansrijke springplank voor radiotalent, zoals bewezen door de succesverhalen van onder meer Laura Govaerts en Manu Van Acker, die hun carrière bij MNM begonnen als deelnemers aan deze initiatieven.


Presenteer Jij Binnenkort bij MNM?
MNM nodigt iedereen met een passie voor radio uit om zich gedurende drie weken, tot en met 25 februari, in te schrijven voor de oproep voor nieuw radiotalent. Deze talentendagen, die al enkele jaren worden georganiseerd, hebben al enkele bekende stemmen van nu voortgebracht. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de jobsite van VRT.


Manu Van Acker, een huidige MNM-dj, deelt zijn ervaring: “Ik zag een oproep voor de talentendagen van MNM en heb mij daarvoor ingeschreven. Ik moest een stemtest doen en nadien ben ik aan een intensief traject begonnen. De hele zomer ben ik opgeleid en moest ik enorm veel oefenuitzendingen maken. Dat werd geëvalueerd en uiteindelijk kreeg ik te horen dat ik mocht beginnen. Ik kon het eerlijk gezegd eerst niet geloven.”


Jong Radiotalent Presenteert Student Late Night
Van 12 tot en met 17 februari krijgen enkele hogescholen de kans om hun radiotalent te presenteren tijdens de Student Late Night bij MNM. Gedurende deze week krijgen deelnemende studenten van 21:00 tot 23:00 uur de gelegenheid om hun eigen programma te presenteren, waarbij ze dieper ingaan op specifieke thema's. Ze ontvangen professionele begeleiding van MNM-dj Evelyn De Backer. Student Late Night viert dit jaar zijn 11de editie.


De hogescholen en hun uitzenddata:

  • Maandag 12 februari: Thomas More Mechelen
  • Dinsdag 13 februari: Howest Kortrijk
  • Woensdag 14 februari: AP Antwerpen
  • Donderdag 15 februari: PXL Hasselt
  • Vrijdag 16 februari: Artevelde Gent
  • Zaterdag 17 februari: RITCS Brussel

Ontdekking van Jong Talent: Traditionele Waarde van VRT
VRT heeft een lange traditie in het zoeken en ontdekken van jong talent. Voor MNM zijn de Student Late Night en de oproep voor nieuw radiotalent twee belangrijke initiatieven. Als jongerenzender is MNM voortdurend op zoek naar nieuw talent, en deze evenementen dienen als een platform om jongeren te inspireren en aan te moedigen om hun eigen weg te vinden in de digitale media. Diverse MNM-dj's, waaronder Dorianne Aussems, Kawtar Ehlalouch, Robin Keyaert, Manu Van Acker en Laura Govaerts, hebben hun weg naar de zender gevonden dankzij deze springplank.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.