Spring naar bijdragen

Robert ten Brink presenteert finale van de Valentijn Top 300 bij 100% NL 


de redactie

684 weergaven

Robert ten Brink, bekend als 'Doctor Love' vanwege zijn televisiewerk, neemt op 14 februari een speciale rol aan in de radiostudio van 100% NL. Hij zal de finale presenteren van de Valentijn Top 300.


Van maandag 12 tot en met woensdag 14 februari zal 100% NL de Valentijn Top 300 uitzenden, drie dagen lang vol met hartverwarmende lovesongs. Robert ten Brink zal de aftrap geven voor de lijst op maandagochtend om 08:45 uur tijdens de ochtendshow van Giorgio & Ingrid. Op Valentijnsdag zelf zal hij samen met 100% NL dj Barry Paf de 50 hoogst genoteerde liefdesliedjes presenteren.


Robert ten Brink, die zijn carrière ooit begon bij de radio, zegt: "Radio was mijn allereerste liefde. Ik vind het dan ook een eer om op Valentijnsdag, vanuit de intieme setting van een radiostudio, luisteraars blij te maken met de allermooiste liefdesliedjes."


De Valentijn Top 300 is samengesteld op basis van stemmen van luisteraars. De uitzending begint op maandag 12 februari om 08:45 uur en duurt drie dagen. De climax vindt plaats op woensdagmiddag, vanaf 14:00 uur, wanneer Robert ten Brink samen met 100% NL dj Barry Paf de top 50 bekendmaakt.


Naast de romantische muziek op de radio, hebben 20 gelukkige luisteraars de kans om de dag nog specialer te maken door deel te nemen aan het 100% NL Valentijnsdiner. Dit diner wordt opgeluisterd met een exclusief optreden van Jaap Reesema.

  • Vind ik leuk 1

2 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Heeft iemand deze lijst misschien voor mij? Ik kan alleen een (nooit 100% te vertouwen) Spotify playlist vinden op internet. 100% NL geeft ook niet thuis op mijn verzoeken of de lijst misschien gedeeld kan worden, en relisten heeft precies van deze dagen geen playlist online staan.... Groet, Stefan van HitDossier Online NL

Link naar opmerking

Met dank aan jarno1973 de uitzending kunnen terugluisteren.

Blijkt dat de gepubliceerde Spotify lijst meerdere fouten bevat. Zo staat bijvoorbeeld de top 15 niet in de juiste volgorde.

Ook zijn in de uitzending 3 nummers uit de top 15 niet gedraaid om zo toch de #1 voor 18:00 uur te kunnen afspelen.

 

De complete lijst vind je hier: https://www.hitdossier-online.nl/100p-nl-valentijn-300-2024

bewerkt door StefMir
Link naar opmerking
Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.