Jump to content

Radio Veronica stuurt luisteraars naar wereldconcerten van U2, Bruce Springsteen en Red Hot Chili Peppers tijdens Concertmaand


de redactie

568 views

Radio Veronica biedt luisteraars de kans om wereldconcerten bij te wonen tijdens de Concertmaand. Van maandag 12 februari tot en met vrijdag 1 maart organiseert de zender een speciale actie, waarbij luisteraars kans maken op vlieg- en concerttickets voor U2, Bruce Springsteen en Red Hot Chili Peppers in verschillende wereldsteden.


Gedurende drie opeenvolgende weken worden luisteraars uitgenodigd om deel te nemen aan de actie. De prijzen variëren van tickets voor U2:UV Achtung Baby Live at Sphere in Las Vegas tot Bruce Springsteen in San Francisco en Red Hot Chili Peppers in Toronto.


Om kans te maken op de prijzen dienen luisteraars het verborgen vluchtnummer te onthullen dat in hits van U2 is verwerkt. Aan het einde van elke week wordt een winnaar geselecteerd, die samen met een vriend of vriendin naar het betreffende concert gaat.


De Concertmaand belooft niet alleen bijzondere muzikale ervaringen, maar ook reizen naar unieke locaties. De actie start met een reis naar de Sphere in Las Vegas, waar U2 een reeks concerten zal geven. Daarna volgen concerten in San Francisco en Toronto.


De Radio Veronica Concertmaand loopt van maandag 12 februari tot en met vrijdag 1 maart. Luisteraars kunnen iedere werkdag tussen 07:00 en 18:00 uur de vluchtnummers verzamelen om deel te nemen aan de actie.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.