Jump to content

Ann Van Elsen stapt in de passagiersstoel bij Koen Wauters, Natalia, Olivier Deschacht en Willy Sommers voor JOE le taxi


de redactie

423 views

Vanaf 24 februari zal JOE-dj Ann Van Elsen elke zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur meerijden met enkele bekende gezichten voor het nieuwe programma JOE le taxi. Koen Wauters, Natalia, Olivier Deschacht en Willy Sommers zullen zich voor even ontpoppen tot taxichauffeur van Ann. Samen zullen ze haar naar haar 'happy place' brengen. Terwijl de kilometers afgelegd worden, zullen er diepgaande gesprekken ontstaan over belangrijke momenten in het leven. Van ergernissen in het verkeer tot geluksmomenten, van guilty pleasures tot kostbare herinneringen, JOE le taxi biedt de luisteraars een boeiend luisteravontuur door bekend Vlaanderen.


Ann Van Elsen zegt hierover: “Elke week stap ik in de auto met een bekende Vlaming die me veilig naar huis loodst. Terwijl we de Vlaamse wegen doorkruisen, ontdek ik de mooiste verhalen, verrassende onthullingen en sprekende anekdotes. Hoe kleuren ze hun levensreis? Nemen ze bewust tijd voor wat me-time? En wat brengt hen innerlijke rust en ontspanning? Ik kan niet wachten om de luisteraars mee te nemen op de achterbank en samen de unieke persoonlijkheden achter de bekende gezichten beter te leren kennen.”


Op zaterdag 24 februari zal Olivier Deschacht als eerste chauffeur paraat staan voor Ann. Tijdens hun autorit zal Olivier openhartig vertellen over zijn rol als vader en de liefde.


Ann Van Elsen heeft eerder haar eigen programma's 'Speeltijd' en 'De Familie Van Elsen' gepresenteerd bij JOE. Met JOE le taxi keert ze terug achter de microfoon voor haar eigen, unieke programma.


Afbeelding: Olivier Deschacht en Ann Van Elsen (foto JOE)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.