Jump to content

Studio Brussel lanceert nieuwe hitlijst UNTZ Anthems: de 100 beste dance tracks


de redactie

1000 views

Studio Brussel introduceert een frisse toevoeging aan de hitlijsten met de lancering van UNTZ Anthems, een nieuwe hitlijst met de 100 beste alternatieve dance tracks. Amber Broos en Jeroen Delodder zijn de hosts die zorgvuldig geselecteerde beats draaien, gekozen door de luisteraars van Studio Brussel. UNTZ Anthems richt zich op de beste dance tracks van vandaag en biedt een verkwikkende mix voor liefhebbers van elektronische muziek. Stemmen op favoriete nummers is mogelijk vanaf vandaag, en op zaterdag 2 maart kunnen luisteraars vanaf 12:00 uur genieten van de top 100 dance tracks op Studio Brussel.


Amber Broos, bekend van haar optredens op grote podia en haar liefde voor techno en deep house, en Jeroen Delodder, die met een brede glimlach klassiekers mixt met hedendaagse hits, zijn de hosts van het programma. Ze presenteren elke vrijdag- en zaterdagavond een mix van nieuwe releases, classics en exclusieve mixen aan de Studio Brussel-luisteraars.


Het UNTZ-programma heeft al geruime tijd de Studio Brussel-luisteraars voorzien van de beste dance tracks, van house tot electro en van techno tot drum-'n-bass. Voor wie niet genoeg kan krijgen van UNTZ op vrijdag- en zaterdagavond op Studio Brussel, is er ook de gelijknamige digitale muziekstream op VRT MAX. UNTZ Anthems vormt een waardevolle aanvulling voor liefhebbers van elektronische muziek onder de Studio Brussel-luisteraars.


Stemmen voor de UNTZ Anthems-hitlijst is mogelijk via het Studio Brussel-kanaal op VRT MAX. Mis het niet: UNTZ Anthems wordt uitgezonden op zaterdag 2 maart 2024 vanaf 12:00 uur op Studio Brussel.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.