Spring naar bijdragen

Derde editie van de Nationale Popquiz met Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte op NPO Radio 2


de redactie

301 weergaven

Op vrijdag 15 maart vindt de derde editie van de Nationale Popquiz plaats op NPO Radio 2. Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte zullen tussen 20:25 en 22:30 uur live vanuit de Zwitsalhal in Apeldoorn de muziekkennis van Nederland testen.


De Nationale Popquiz wordt uitgezonden op NPO Radio 2 en is ook live te bekijken via het extra kanaal NPO 1 extra en de website en app van NPO Radio 2.


Luisteraars kunnen alleen of in groepsverband virtueel live meespelen op vrijdag 15 maart door het antwoordformulier te downloaden via nporadio2.nl. Dit jaar zullen bijna alle dj's van NPO Radio 2 teams samenstellen die rechtstreeks tegen elkaar zullen strijden in Apeldoorn. Ook zal er live muziek zijn, verzorgd door de band Voltage, die covers en eigen nummers zal spelen tijdens de quiz.


Vanaf maandag 11 maart staat NPO Radio 2 al in het teken van de Nationale Popquiz. Elke dag kunnen luisteraars oefenrondes spelen die gericht zijn op verschillende thema's, zoals de jaren '90, Nederlandse muziek, covers en originelen, en de NPO Radio 2 Top 2000.


De Nationale Popquiz zal worden uitgezonden op NPO Radio 2 en NPO 1 extra op vrijdag 15 maart van 20:25 tot 22:30 uur. Voor meer informatie over deelname en het bijwonen van de Nationale Popquiz, kunt u terecht op nporadio2.nl.


Afbeelding: Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk (foto NPO Radio 2/Erik Carrière)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.