Jump to content

ZTACK lanceert nieuwe clubshow 'BLISS' 


de redactie

153 views

Op vrijdag 5 april aanstaande begint het Belgische DJ-talent Naomi Cazier met haar nieuwe clubshow 'BLISS' op het jongerenstation ZTACK. Met de toevoeging van Naomi Cazier aan ZTACK is er nu zes dagen per week, van maandag tot en met zaterdag van 20:00 tot 21:00 uur, een clubshow te beluisteren op ZTACK.


Op maandag tot en met donderdag en op zaterdagavond worden andere jonge, getalenteerde DJ's uitgezonden met hun eigen show op ZTACK. Op maandag trapt Jayh Cava af met 'Global Grooves', dinsdag neemt Elias Veer de luisteraars mee naar clubsferen met 'Aesthetics', woensdagavond is het de beurt aan Steve Holsten (Stienus Holemans) met 'Deep Vibe', donderdagavond opent Roberio (Robin Swart) vroeg de deuren van zijn 'Club Roberio' en tot slot bereidt DJ Yoranty de luisteraars op zaterdagavond voor op een avondje uit met Supervovo.


De nieuwe clubshow 'BLISS' van Naomi Cazier is vanaf 5 april elke vrijdag tussen 20:00 en 21:00 uur te beluisteren op ZTACK, direct na de ZTACK Release Chart. "Ik kijk er enorm naar uit om mijn set te draaien bij ZTACK. Let's groove!", aldus Cazier.


Radiocoach Pierre Papa: “Naomi is een zeer talentvolle jonge club-DJ uit Antwerpen en heeft met haar verrassende mixen in de ZTACK Pre Party al een paar keer bewezen dat ze een originele eigen stijl en muziekkeuze heeft. Met ‘BLISS’ voegen we nu weer een briljante clubshow toe aan de ZTACK-avondprogrammering.”


Over Naomi Cazier
Naomi Cazier, geboren in België met Congolese roots, is een DJ met een diepe liefde voor Tech House-muziek. Naast optredens op ADE en verschillende festivals in België, heeft Cazier ook internationaal naam gemaakt als DJ in de bekende clubs op Ibiza en in de Londense club Ministry of Sound. Tijdens de pandemie is Cazier ook gaan produceren en heeft ze, samen met andere getalenteerde DJ's, het 'BLISS' Tech House-concept geïntroduceerd.


Over ZTACK
ZTACK, gelanceerd op 1 januari 2019 vanuit het talentenprogramma The Radio Project, is een jongerenplatform ontwikkeld door De Radiofabriek en Radiocoach, beide gevestigd in Hilversum. Het station is volledig opgebouwd door een groep jonge multimedia-talenten, met als resultaat ZTACK


Afbeelding: Naomi Cazier (foto ZTACK)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.