Jump to content

KANE kondigt exclusieve try-out aan op Radio Veronica voor eerste shows in 10 jaar


de redactie

142 views

KANE verraste donderdagmiddag luisteraars van Radio Veronica met groot nieuws. Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen kondigden aan dat ze na 10 jaar weer het podium zullen betreden, met een intieme try-out voorafgaand aan hun shows in de Ziggo Dome. Ook lieten ze hun nieuwe single 'What If I Want You Now' horen.


Ter voorbereiding op hun vijf uitverkochte shows in de Ziggo Dome organiseert KANE op zaterdag 25 mei een exclusieve try-out voor een select publiek in de Q-Factory in Amsterdam. Luisteraars van Radio Veronica maken als eerste kans om erbij te zijn, nog voordat de kaartverkoop van start gaat.


De Q-Factory heeft een speciale betekenis voor de band, die er regelmatig repeteert voor hun aankomende shows. Het idee om een try-out voor fans te organiseren ontstond spontaan tijdens deze repetities. Bovendien namen Dinand en Dennis hun nieuwste single 'What If I Want You Now' op in de bijbehorende studio.


Bij Radio Veronica vertelden de mannen voor het eerst over hun derde single sinds hun comeback. Dinand deelde: "Het is ontzettend leuk om in Kane te zitten op dit moment. Ik hoop dat als je onze nieuwe single luistert, je net als wij een stukje van jezelf vindt en er net zo gelukkig van zult worden."


Radio-dj Frank van der Lende maakte direct de eerste winnaars bekend, en komende week krijgen Radio Veronica luisteraars dagelijks de kans om kaarten te winnen zodra ze het 'KANE-alarm' horen op de radio. Vanaf 8 mei gaan de overige kaarten in de verkoop. Deze try-out markeert het eerste optreden van de band sinds Dinand en Dennis in 2014 stopten.

 

Afbeelding: Dinand Woesthoff, Frank van der Lende en Dennis van Leeuwen (foto Radio Veronica)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.