Jump to content

Emmely de Wilt, Ivo van Breukelen en Paul Rabbering de nieuwe stemmen voor NPO 1 en NPO 3


de redactie

158 views

Met ingang van juni krijgen NPO 1 en NPO 3 nieuwe vaste zenderstemmen. Paul Rabbering zal vanaf dan de vaste stem zijn van NPO 1. Hij zal programma's aankondigen en te horen zijn in andere promotionele uitingen van NPO 1, naast Annemieke Schollaardt, die sinds 2019 stationvoice van NPO 1 is. Emmely de Wilt en Ivo van Breukelen worden de nieuwe vaste zenderstemmen van NPO 3.


Paul Rabbering is momenteel een van de zenderstemmen van NPO 3 en presenteert programma's als PAUL! en binnenkort Pauls 90s voor AVROTROS op NPO Radio 2. Emmely de Wilt is van maandag tot en met donderdag te horen op NPO Radio 2 tussen 18:00 en 20;00 uur met Het Oor Wil Ook Wat (KRO-NCRV) en is tevens de vaste stem van NPO Luister. Ivo van Breukelen presenteert zijn gelijknamige show voor KRO-NCRV elke werkdag van 10:00 tot 13:00 uur op NPO 3FM.


De keuze voor de nieuwe opzet van zenderstemmen volgt op het vertrek van Wouter van der Goes en Frank van 't Hof, de huidige zenderstemmen van respectievelijk NPO 1 en NPO 3, bij de publieke omroep. De zenderstemmen van de andere NPO-zenders blijven ongewijzigd: Carolien Borgers en Godfried van Run (NPO 2), Fernando Halman (NPO Zapp) en Fenna Ramos (NPO Zappelin).


Afbeelding: Emmely de Wilt, Ivo van Breukelen en Paul Rabbering (foto Jelle Draper/Marie Wanders/NPO).

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.