Spring naar bijdragen

Qmusic introduceert Wanted Domien: Spannende klopjacht op Domien Verschuuren


de redactie

250 weergaven

Qmusic kondigt aan dat op maandag 13 mei om 08:00 uur ‘s ochtends een grootschalige klopjacht op Domien Verschuuren van start gaat. Luisteraars kunnen vanaf dat moment live meekijken of de DJ erin slaagt om 100 uur lang uit handen te blijven van zijn collega Bram Krikke. Deelnemers maken kans op een geldprijs van € 10.000,- door te voorspellen wanneer Bram Domien zal aantikken. Voorspellingen kunnen worden ingediend via Qmusic.nl of de Qmusic-app.


Wanted Domien: Een intrigerend spel
Een onschuldige droom van Domien, waarin hij achtervolgd werd door Bram, zette de verhoudingen tussen de twee DJ’s op scherp. Om deze rivaliteit aan te pakken, daagde Bram zijn collega live op de radio uit voor een uitdagend spel. Het resultaat? Een grootschalige klopjacht genaamd Wanted Domien. Gedurende 100 uur krijgt Bram de kans om Domien aan te tikken, bijgestaan door medewerkers van Qmusic en luisteraars door het hele land.


€ 10.000,- voor de beste voorspelling
Degene wiens voorspelling het dichtst bij het exacte moment komt waarop Domien wordt aangeraakt door Bram, wint de geldprijs. Bij meerdere juiste voorspellingen wint de eerste persoon die de voorspelling heeft ingediend. Als Domien op vrijdag 17 mei om 12:00 uur nog niet is gevonden, wordt het prijzengeld verloot onder degenen die voorspelden dat Domien uit handen van Bram zou blijven.


Opdrachten van de mysterieuze 'W'
Domien, die zonder geld en met een telefoon zonder internet op pad gaat, wordt uitgedaagd door de mysterieuze spelleider genaamd ‘W’. Op willekeurige momenten krijgt hij een 60-minuten challenge met beloningen of consequenties, die vanuit de Qmusic-studio worden voorgelezen. De uitkomst wordt bepaald door 'W' en is te volgen op Qmusic.nl en de Qmusic-app.


100 uur van spanning
De jacht vindt dagelijks plaats tussen 08:00 uur en 19:00 uur, met een maximumduur van 100 uur die uiterlijk op vrijdag 17 mei om 12:00 uur eindigt. Tussen 19:00 uur en 08:00 uur is er rust, waarbij Domien niet kan worden aangeraakt, maar de klok wel doorloopt.


Wanted Domien is vanaf 13 mei om 08:00 uur 's ochtends te volgen via live-updates op de radio, Qmusic.nl, de Qmusic-app en de sociale media van de zender.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.