Jump to content

Roos Van Acker stapt over naar radiozender Willy als nieuwe dj


de redactie

114 views

Radiozender Willy zal vanaf dit najaar een frisse wind laten waaien met de komst van Roos Van Acker als nieuwe dj. Vanaf eind augustus zal ze zich aansluiten bij het Willy-team achter de microfoon, na haar jarenlange betrokkenheid bij Studio Brussel en De Tijdloze radio. Details over haar specifieke rol en het radioblok dat ze zal vullen met haar kenmerkende stem, zullen later worden bekendgemaakt.


Roos Van Acker, bekend als creatieve duizendpoot, uit haar dankbaarheid naar Studio Brussel en De Tijdloze radio voor de kansen en ervaringen die ze daar heeft gehad. Ze ziet haar overstap naar Willy als een nieuw avontuur en een kans om uit haar comfortzone te treden.


Charlotte Ghekiere, channel manager van Willy, verwelkomt Roos met enthousiasme en prijst haar ervaring, passie voor muziek, energie en persoonlijkheid als waardevolle toevoeging aan het team.


Roos Van Acker heeft een gevarieerde achtergrond in de Belgische media, van zangeres bij Eden tot veejay bij TMF en een lange periode bij Studio Brussel. Ze was ook te zien als presentatrice in diverse tv-programma's en heeft zelfs ervaring in het onderwijs. Sinds 2016 geeft ze les aan de hogeschool Thomas More Mechelen. Recentelijk was ze te horen in het ochtendblok van de digitale zender De Tijdloze radio van Studio Brussel. Haar toevoeging aan radiozender Willy is een nieuwe mijlpaal in haar veelzijdige carrière.


Willy is te beluisteren via DAB+, de Willy-app, willy.radio en Telenet kanaal 931. Voor updates over Willy kun je terecht op de Facebookpagina en Instagram van de zender.


Afbeelding: Roos Van Acker (foto Willy)

  • reaction_title_1 1

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.